Dues candidatures a les eleccions a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat

Aquesta serà la primera vegada que l'entitat convoca eleccions a president i membres de la junta directiva

Si no hi ha cap novetat, Ana Valdés Heres i Xavier Prunera Fernández-Montejo són les dues candidatures que es presentaran a les eleccions a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat, que se celebraran al club el diumenge 15 (de 10 a 19 hores) i el dilluns 16 (de 12 a 20 hores) de desembre. Les candidatures s'hauran de formalitzar entre el 16 i el 23 de novembre. Aquesta serà la primera vegada que el CTN Sant Cugat convoca eleccions a president i membres de la junta directiva.

La junta electoral es constitueix el dimecres 7 de novembre

Els membres de la junta electoral seran designats per sorteig en un acte públic que tindrà lloc el dimecres 7 de novembre, a les 12 hores, al club, entre tots els socis i sòcies de l'entitat. El cens electoral estarà a disposició dels socis a la secretaria del club, del 8 al 23 de novembre. Les reclamacions dels socis per l'omissió, rectificació o inclusions indegudes s'hauran de fer mitjançant escrit dirigit a la junta electoral dins del període d'exposició de les llistes.

Toni Lloret no es presentarà

En l'assemblea general ordinària de socis del CTN Sant Cugat, Toni Lloret Gassó ja va fer públic que ell i el seu cos directiu no es presentaria a la reelecció, després de gairebé 5 anys com a màxims responsables del club. Lloret i el seu cos directiu han decidit no seguir presidint l'entitat poc més d'un any abans de complir els seus 6 anys de mandat.

La junta sortint dona suport a la precandidatura d'Ana Valdés

En un comunicat als socis, Lloret i la seva junta "proposa i dona suport a la candidatura encapçalada per la sòcia Ana Valdés Heres" i agraeix "la confiança i el suport rebut al llarg d'aquest període, durant el qual hem actuat seguint la nostra política, sempre amb la finalitat del benestar de tots els socis i el bon funcionament del nostre club".

Sánchez: "La junta sortint no està actuant de forma neta"

Fausto Sánchez, membre de la candidatura de Xavier Prunera, ha puntualitzat que "la convocatòria de les eleccions al club només es pot produir en 3 casos: quan expira el mandat, que no s'ha produït perquè són 6 anys de mandat i ara fa 4 anys i mig que estan presidint l'entitat; que tota la junta directiva ha dimitit, o perquè la junta ha quedat reduïda a menys d'un terç dels seus membres, que és el que s'ha produït. En conseqüència, aquesta junta ha hagut de convocar eleccions. Quan la junta electoral estigui creada, que serà aquest dimecres, 7 de novembre, aquesta junta electoral assumirà el control de la junta ordinària del club. Serà la que manarà en el club durant el període electoral".

Sánchez ha assegurat que "si bé els estatuts del club estableixen que la junta sortint pot avalar una o diverses candidatures, en qualsevol cas, i creiem que és totalment antidemocràtic, els estatuts no posa que la junta sortint pugui posicionar-se per una de les candidatures perquè, en aquest cas, la junta sortint no està actuant de forma neta davant de les persones que es presenten per la presidència del club".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem