Elaboració artesanal sense manipulats industrials. FOTO: Arxiu

Comerç

Passió siciliana pels productes artesans

Pere Esquerda, el tastador
En Marco, sicilià de Palerm, ha escollit Sant Cugat per obrir el cinquè establiment del grup Delizie amb seus a Sarrià, Gràcia i l’Eixample. La filosofia que diu que “s’ha de donar alguna cosa bona al cos perquè l’ànima se senti bé” és el que defineix cadascun dels seus establiments.

Atmosfera familiar, tracte molt cordial i una cerca incansable dels productes delicatessen d’elaboració artesanal fan del Delizie una cita imprescindible per als amants d’aquest univers gastronòmic basat sobretot en la cuina siciliana. El producte estrella de Delizie és la pasta fresca farcida amb els ingredients més originals; també les pizzes artesanals per emportar; els formatges (burrata, mozzarella de búfala…); la pasta seca de Gragnano (d’on prové la millor pasta d’Itàlia); les salses pròpies i en conserva; els famosos tomàquets secs i semisecs; els exquisits patés; els risottos ja elaborats preparats per ser cuinats; els productes basats en la tòfona, com l’exquisida mantega, els diferents olis; els vinagres balsàmics; les grapes, els vins (podreu provar el millor vi de Sicília) i un gran apartat de crackers, torrades, galetes, etc.Tot un món per a degustar que no us deixarà indiferents. Que vagi de gust!