La cuina variada de cada dia

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Ara fa vint-i-sis anys que Segafredo va obrir les seves portes al públic de Sant Cugat des del carrer Santa Maria, 22. Qualitat, constància i molta vocació de servei fan que un establiment com el que ens ocupa es consolidi dins d’una ciutat amb tanta i tanta restauració i també amb establiments que no duren més d’un any, tot sigui dit. En canvi el Segafredo ha aguantat modes, corrents i altres eventualitats efímeres. Una cuina basada en productes frescos directes del mercat i una combinació entre plats clàssics i més informals fan que l’oferta del Segafredo sigui d’allò més variada.

De l’apartat de clàssics més de “plat” en podríem destacar: el trinxat de la Cerdanya, l’arròs negre, la fideuà, la paella, les amanides, la mussaca, la botifarra amb ceba i ceps… I per degustar de manera més informal, teniu la truita de verdures (exquisida), la truita de patates i ceba, la quiche d’albergínies, la d’espinacs o l’atractiva varietat d’embotits italians: salamis, copa, mortadel·la, els formatges provolone i grana, la mozzarella fumada, la scamorza… O també, més propers a nosaltres, els imprescindibles embotits ibèrics. I si voleu tancar l’àpat amb unes postres espectaculars, res millor que un tiramisú, un Sacher o un pastís de formatge.

Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem