El sushi, entre la genialitat i la informalitat

Un espai relaxant, amb colors càlids i acollidors, on es combinen tots marrons, fustes naturals i tènues llums d'origami.

Gaudiu de les delícies de la gastronomia nipona Gaudiu de les delícies de la gastronomia nipona
Afegiu-hi també sostres de fusta i un mobiliari que convida al diàleg i a la degustació d’una de les millors cuines de la nostra ciutat. I presidint-ho tot, una barra on la comunicació entre el mestre del sushi i el comensal és directa, diàfana i entranyable.

Això, i també molt més, és Sugoi, una simbiosi gastronòmica sorgida del tàndem entre la Gemma Mengual i el mestre Saulo. En Saulo ens comenta que la filosofia de Sugoi és tan simple com això: informalitat, familiaritat i un tracte directe amb el comensal oferint-li realment el que més li agrada; és gairebé la 'cuina a mida' on cada client té un nom, unes preferències i un paladar que s’ha de cuidar amb tot l’art i dedicació possibles.

De genialitats n’hi ha moltes però per destacar-ne algunes, no podeu prescindir de les varietats de sushi, sashimi, niguiris, uramakis, makis calents, temakis… i de delicatessen com el tartar de gamba vermella, l’amanida d’algues i pop cruixent, la coca de tomàquet i toro confitat o la tempura de vegetals de temporada. I per a endolcir-ho, qualsevol meravella de la carta de postres us deixarà més que satisfets.

Que vagi de gust!

Entra a la fitxa i coneix més sobre SUGOI

Més informació
 
Comentaris

Destaquem