Això, i també molt més, és Sugoi, una simbiosi gastronòmica sorgida del tàndem entre la Gemma Mengual i el mestre Saulo. En Saulo ens comenta que la filosofia de Sugoi és tan simple com això: informalitat, familiaritat i un tracte directe amb el comensal oferint-li realment el que més li agrada; és gairebé la 'cuina a mida' on cada client té un nom, unes preferències i un paladar que s’ha de cuidar amb tot l’art i dedicació possibles.
De genialitats n’hi ha moltes però per destacar-ne algunes, no podeu prescindir de les varietats de sushi, sashimi, niguiris, uramakis, makis calents, temakis… i de delicatessen com el tartar de gamba vermella, l’amanida d’algues i pop cruixent, la coca de tomàquet i toro confitat o la tempura de vegetals de temporada. I per a endolcir-ho, qualsevol meravella de la carta de postres us deixarà més que satisfets.
Que vagi de gust!
Entra a la fitxa i coneix més sobre SUGOI
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok