El mercat de Volpelleres podria obrir abans d'acabar el 2018

Tindrà entre 15 i 20 parades amb productes frescos

Les obres del nou mercat municipal de Volpelleres ja han començat. Els treballs han de servir per adequar un espai de 1.000 metres quadrats a l’edifici Volpelleres Centre, a tocar de l'estació de Ferrocarrils, que acollirà entre 15 i 20 parades amb productes frescos.

Les obres, que haurien d'acabar a l'estiu, estan impulsades per l’empresa municipal Promusa i tenen un pressupost de 1,5 milions d’euros. Paral·lelament Promusa ja ha iniciat  el procés de comercialització de les parades del mercat, que podria obrir les seves portes a finals d’aquest any 2018, segons l'Ajuntament. Part del pressupost sorgirà de la comercialització de parades.

El nombre final de parades del mercat (entre 15 i 20) quedarà fixat definitivament una vegada s’hagi acabat de comercialitzar-les, ja que es podria donar el cas que un paradista demanés unir dos espais de parada.

El futur mercat se sumarà a l’actual oferta de supermercat i d’altres serveis comercials que ja funcionen en aquest edifici. En aquesta mateixa zona, a més, actualment ja hi ha una oferta de 309 places d’aparcament per als clients del Volpelleres Centre. També s’adequarà un espai a la planta soterrani d’aquest edifici per al moll de càrrega i descàrrega, magatzems i zones de serveis de personal.

D’aquesta manera, el Consistori vol consolidar a Volpelle­res "una nova àrea comercial i de serveis que aposta per la proximitat, un model que ja funciona amb èxit a Sant Cugat en zones com el Mercat de TorreBlanca o l’edifici Mira-sol Centre".

Espai del Volpelleres Centre que ocuparà el mercat FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem