Volpelleres vol que el barri compti amb un caixer automàtic

Els caixers més pròxims al barri són els que estan ubicats al barri de Coll Favà i al Centre Comercial

L'Associació de Veïns de Volpelleres vol que el barri compti amb un caixer automàtic perquè els veïns i veïnes no hagin de sortir del barri per treure diners.

Actualment, a Volpelleres hi viuen prop de 5.000 persones i, tot i que el barri està creixent, els veïns encara no compten amb tots els serveis. De fet, en diverses enquestes que han realitzat des de l'associació als veïns i veïnes, la necessitat de comptar amb una oficina bancària sempre ha sortit entre les més destacades. Per això mateix, des de l'Associació de Veïns de Volpelleres ja s'han posat en contacte amb diverses entitats bancàries per mirar de materialitzar aquesta necessitat. 

Tal com argumenta el president de l'associació, Alberto Valcarce, "no té per què ser una entitat bancària la que obri una oficina al barri, amb un caixer automàtic ja en tenim prou. El que ens fa falta és un lloc des d'on poder treure diners sense haver de marxar del barri". 

I és que ara mateix, si algun veí del barri vol treure diners en efectiu, els caixers més pròxims estan o al barri de Coll Favà, a l'avinguda de Francesc Macià, o al caixer del Centre Comercial

Des de l'associació proposen la possibilitat que es pugui posar un caixer automàtic en alguns dels supermercats del barri. O que, per exemple, quan s'obri el Mercat Municipal, en aquest se'n col·loqui un. 

Una altra de les possibilitats que han plantejat des de l'associació és la possibilitat que els supermercats del barri comptin amb l'aplicació que ofereix l'entitat bancària d'ING direct, Twyp Cash. Es tracta d'una aplicació que ofereix diners en efectiu als clients, sense comissions, sempre i quan els clients hagin fet alguna compra. 

Per la seva banda, des del Consistori ja han obert converses amb alguna entitat bancària perquè s'instal·li a Volpelleres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem