El Mercadona de Volpelleres obre aquest dijous

Aquest és el quart supermercat que obre la companyia a Sant Cugat

El nou Mercadona del Volpelleres Centre obrirà les seves portes el pròxim dijous 3 de desembre. Aquest supermercat, el quart de la cadena d'alimentació que s'instal·la a la ciutat, està ubicat just al costat de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Volpelleres i té una superfície de 1.600 metres quadrats.

Des de l'Ajuntament creuen que l’arribada d’un nou Mercadona contribuirà a dinamitzar comercialment aquesta zona i consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat. Un dels objectius és que la seva implantació esdevingui un motor d’atracció perquè s’implantin activitats complementàries en els altres locals comercials que té l’edifici i que ara estan buits.

De fet, la idea de l’Ajuntament és que al costat del Mercadona s’obri un nou mercat municipal amb productes frescos, tal com ha succeït al complex Mira-sol Centre. La intenció és poder començar l’adequació del nou mercat després de l’obertura del nou Mercadona.

Mercadona ha fet una inversió de 2,7 milions d'euros i per ubicar-se a l'edifici de Volpelleres Centre ha hagut de pagar un cànon inicial de 3 milions d'euros. A més, de manera anual pagarà 30.000 euros. La concessió és per 40 anys.

Facilitat d'accés

Per tal de millorar l'accés a la zona, s'ha construït una nova rotonda a la cruïlla de l'avinguda de la Clota amb can Bellet i l'avinguda de Graells.

A més, s'ha adequat l'aparcament exterior de l'estació de FGC de Volpelleres perquè doni servei al complex comercial de Volpelleres Centre. Aquest aparcament té unes 100 places, que se sumen a les 90 de soterrades que ja disposa l'edifici Volpelleres Centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem