Els manifestants tallaven la rotonda de l'hipòdrom. FOTO: Bernat Millet

Política

Una 50a de persones es manifesten a Sant Cugat i tallen la rotonda de l'hipòdrom

Un grup de persones s'ha manifestat per diferents carrers de Sant Cugat, tallant durant el seu pas la circulació de vehicles, amb el punt àlgid a la rotonda de l'hipròdrom

Una 50a de persones s'ha manifestat contra la sentència del judici del procés, que condemna a 12 anys de presó al santcugatenc Raül Romeva, pels carrers de Sant Cugat el dilluns 14 d'octubre al migdia. La concentració ha anat avançant per l'avinguda de Rius i Taulet fins a la rotonda de l'hipòdrom, on s'hi ha estat uns minuts tallant la circulació i provocant una forta congestió de vehicles.

Més info: Tallen la rotonda de l'hipòdrom en una mobilització en contra de la sentència

Al cap d'uns minuts, Mossos d'Esquadra, que ha acompanyat als manifestants en el seu recorregut, igual que la Policia Local, ha demanat als manifestants que desocupessin la via a la rotonda. Aleshores la comitiva ha decidit fer marxa enrere i tornar cap al centre del municipi, ocupant un dels dos carrils de la calçada. Finalment, la mobilització s'ha endinsat pel centre del municipi, fins a arribar a la plaça de la Vila, on ha acabat la manifestació.