Free Romeva rebutja la sentència i la titlla "d'absolutament injusta"

El col·lectiu considera la sentència del Tribunal Suprem "absolutament desproporcionada" i demanen "l'absolució de tots i cada un dels processats i processades"

La campanya Free Romeva rebutja la sentència que ha dictat el Tribunal Suprem en la causa especial 20907/2017 i la titlla "d'absolutament injusta". Des del col·lectiu entenen la sentència com a "injusta i que no s'ajusta als fets pels quals van ser jutjades les persones que han estat condemnades". Així la consideren "absolutament desproporcionada" i demanen "l'absolució de tots i cada un dels processats i processades".

Davant la sentència, que condemna Raül Romeva a 12 anys de presó, el col·lectiu, que fa mesos que treballa per la llibertat de Romeva i la resta de persones preses, fa una crida a adherir-se a les mobilitzacions que es vagin convocant al llarg de les pròximes hores i dies. Una de les integrants de la campanya, Anna Ibáñez, considera en un comunicat que "el seu currículum i els valors que sempre ha defensat van en línia absolutament contrària a la sentència avui imposada".

Igualment, anuncien que al llarg dels pròxims mesos i fins que en Raül Romeva surti de la presó, la campanya seguirà reclamant la seva llibertat i ho faran posant èmfasi en àmbits en els quals ell ha treballat durant tants anys com són la cultura de la pau, la defensa dels drets humans, els drets de les dones, el medi ambient, la memòria històrica i la propagació dels valors de l'esport.

Així, en les pròximes setmanes aniran desgranant cada una de les accions que desenvoluparan en aquesta línia. Finalment, la campanya ha expressat "l'absolut suport i acompanyament a la família i amics i amigues del Raül Romeva, així com de la resta de presos i preses".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem