La primera reacció de Raül Romeva a la sentència del Suprem

Primer missatge de Raül Romeva a la condemna a 12 anys de presó

Raül Romeva ja ha fet pública la seva reacció a la sentència del Tribunal Suprem que el condemna a 12 anys de presó per un delicte de sedició i de malversació.

Més info: Raül Romeva, condemnat a 12 anys de presó

Més info: Raül Romeva: del referèndum a una condemna de 12 anys de presó

"Fa mesos que ens van sentenciar preventivament. Avui, a les preses i presos polítics ens utiltizen per cronificar problemes polítics. Volen sentenciar també tot un moviment", comença la carta publicada pel santcugatenc Raül Romeva.

La carta continua assegurant que "aquesta presó injusta és una eina política que, combinada amb la fermesa de la ciutadania, ens determinarà encara més en aquesta lluita pels drets col·lectius".

Romeva: "Cap sentència canviarà les aspiracions polítiques de milions de ciutadans"

"Reivindiquem-nos, siguem conscients de les nostres fortaleses. La primera de totes, un objectiu noble: la llibertat des de la radicalitat democràtica i el civisme", continua el missatge.

"Cap sentència canviarà les aspiracions polítiques de milions de ciutadans, ni aquesta ni les que vindran. No deixarem d'insistir, d'anar-hi, d'aprendre. Perquè tan clar tenim que el camí i la mirada seran llargs com que la seva por som nosaltres. Dempeus, combatius, dignes", afegeix Romeva, que tanca la carta amb un "Esperança i llibertat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem