Sant Cugat en Comú critica la visita de Quim Torra a Sant Cugat

Els comuns critiquen el canvi de nom de la plaça del Rei per plaça de l'U d'Octubre

Sant Cugat en Comú ha anunciat que no assistirà a la inauguració de la nova plaça de l'U d'Octubre de Sant Cugat del Vallès aquest diumenge 16 de setembre i que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra. Els comuns recorden que el grup municipal d'ICV-EUiA ja va votar en contra de canviar el nom de la plaça del Rei per plaça de l'U d'Octubre.

"Una visita oficial del President de la Generalitat hauria de servir per qüestions que representin a tota la ciutadania i no actes partidistes com la marxa organitzada per l’ANC o el canvi de nom de la plaça en qüestió", ha argumentat la formació en un comunicat.

Per Sant Cugat en Comú, el nom de la plaça de l'U d'Octubre, "malgrat la rellevància de la data", no compta amb el consens de tota la població santcugatenca i considera que va ser "una decisió presa arbitràriament".

Els comuns manifesten "la necessitat de seguir denunciant la no-normalitat de tenir polítics i líders associatius a la presó", però consideren que "s’ha de poder preservar la diversitat i pluralitat de les institucions i, per tant, que l’Ajuntament o la Generalitat, malgrat poder donar suport a la causa, han de mantenir el perfil institucional i ser l’administració de tots i totes".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem