Comencen les obres de La Unió santcugatenca

El nou edifici comptarà amb un espai de 3.000 metres quadrats i un teatre amb 400 localitats

Gairebé 100 anys després que comencés la construcció de l'actual edifici de La Unió santcugatenca, l'any 1921 per ser exactes, aquesta setmana, del 18 al 22 de desembre del 2017, l'entitat local suma una nova data important en la seva trajectòria centenària. 

I és que després de diversos anys, començaran les obres de remodelació de l'edifici de La Unió. Unes obres que, a banda de reformar la instal·lació, serviran per crear un edifici integrador de funcions i serveis havent-hi una relació visual i vital entre l'exterior i l'interior de l'edifici. A la planta baixa continuarà presentant el teatre, la Sala Clavé i el pati.

Per la seva banda, el teatre disposarà de grades retràctils amb capacitat per 400 persones, que poden convertir-se amb una sala plana per acollir formats amb públic de peu amb capacitat per a 900 persones.

El projecte, que porta per nom La Unió fa la força, anirà a càrrec de Dilmé Fabré Torras i Associats SLP, empresa que va guanyar el concurs que va obrir l'Ajuntament per a desenvolupar l'obra. 

Tot i que les obres haurien d'haver començat durant el primer semestre d'aquest any, no serà fins ara, gairebé finalitzat el 2017 quan començaran. Està previst que les obres durin uns 2 anys. 

Precisament aquest cap de setmana, l'entitat ha ofert una celebració perquè els socis es poguessin acomiadar de l'edifici. 

Interior del teatre FOTO: Cedida

    

Imatge de l'exterior de la façana FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem