Nou intent de Nuñez i Navarro de construir habitatges a Torre Negra

Núñez i Navarro manté la seva lluita judicial per construir 2.800 habitatges a Torre Negra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit un recurs presentat per Nuñez i Navarro contra la negativa que el Ple municipal de setembre va fer a una proposta seva per urbanitzar Torre Negra. Malgrat que tant el Tribunal Suprem com el TSJC ja han emès sentències contràries a la urbanització, la immobiliària de l'expresident del Barça torna a fer un nou intent amb l'objectiu de construir al voltant del Pi d'en Xandri gairebé 3.000 habitatges.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat han confirmat aquest recurs però s'han mostrat molt tranquils i estan convençuts que la justícia els donarà la raó, com ja ha fet anteriorment. "Sant Cugat no vol ni deixarà que s'urbanitzi Torre Negra", va assegurar durant el Ple del setembre el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, que va convidar a Nuñez i Navarro a "adonar-se'n".

La història sense fi

La voluntat de Núñez i Navarro d'urbanitzar els seus terrenys de Torre Negra ve de lluny, quan el 1998 ja van presentar un projecte urbanístic.  Aquesta proposta va ser denegada pel Ple municipal els dies 16 de juny i 15 de setembre de 2008. Els acords que van finalitzar aquell expedient administratiu van ser confirmats, posteriorment, per la Sentència del TSJC de 29 de maig de 2012 i, posteriorment, per la Sentència del Tribunal Suprem en data 11 de desembre de 2014.

Arran de la sentència del 2014, l'empresa no va deixar-ho estar i va sol·licitar a l'Ajuntament la reobertura de l'expedient de l'urbanització de Torre Negra. En aquest punt va ser quan el Ple municipal del mes de setembre va denegar la petició, fet que ara ha recorregut Núñez i Navarro.

 

Paralel·lament, l'empresa ha anat presentat recursos contra diverses actuacions urbanístiques de l'Ajuntament que res tenien a veure amb ella.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem