L'Ajuntament torna a desestimar una petició de Nuñez per construir a Torre Negra

El Ple Municipal denega aquest dilluns, 21 de setembre, una nova petició d'una empresa vinculada amb Núñez per construir a Torre Negra

La temuda urbanització de l'àmbit de Torre Negra per part de Núñez i Navarro torna a sobrevolar la política santcugatenca. I és que Josel SL, una empresa del grup Núñez i Navarro, va sol·licitar a l'Ajuntament la reobertura de l'expedient de l'urbanització de Torre Negra. Però la posició municipal és clara i l'equip de govern ha denegat aquesta petició, que passarà per Ple Municipal aquest 21 de setembre.

"Sant Cugat no vol ni deixarà que s'urbanitzi Torre Negra", assegura el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, que convida a Nuñez i Navarro a "adonar-se'n".

La història inacabable

La voluntat de Núñez i Navarro d'urbanitzar els seus terrenys de Torre Negra ve de lluny, quan el 1998 ja van presentar un projecte urbanístic.  Aquesta proposta va ser denegada pel Ple municipal els dies 16 de juny i 15 de setembre de 2008. Els acords que van finalitzar aquell expedient administratiu van ser confirmats, posteriorment, per la Sentència del TSJC de 29 de maig de 2012 i, posteriorment, per la Sentència del Tribunal Suprem en data 11 de desembre de 2014.

 

Ara, la intenció de Núñez i Navarro, a través de Josel, era la de subsanar o acomodar el projecte ja denegat el 1998. Actuació que Calvet titlla de "barroera".

 

A més, el tinent d'alcalde lamenta que Núñez i Navarro interposi recursos contra totes les decisions urbanístiques de l'Ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem