Maria Vancells

Sóc de Sant Cugat perquè hi visc des de fa 15 anys. Aquí he sigut mare, he vist créixer els meus fills i he pogut gaudir de tots els avantatges que ens proporciona la nostra ciutat. També hi treballo i m’encanta passejar pel centre i pels boscos que tinc al costat de casa.

 

Em dedico al disseny gràfic i a fer pàgines web i sóc una fan de les Xarxes Socials, per això em vaig especialitzar ja fa uns anys fent un màster en Xarxes Socials. Actualment estic ubicada a l’Estudi34 de Sant Cugat, un espai de coworking on la creativitat i el bon rotllo hi són assegurats. La meva empresa es diu AMIAIREBCN i ens dediquem bàsicament a fer pàgines web, a realitzar treballs gràfics, a gestionar Xarxes Socials i a fer formació en temes 2.0.

 

Tinc un blog personal on pujo articles sobre els llibres que llegeixo, els espectacles que m’agraden i alguns escrits propis. M’encanta el teatre i formo part del grup de teatre santcugatenc Les Xandrines, un grup format per dones amb ganes de viure intensament i de passar bons moments totes juntes.

 

Formo part també de l’equip que organitza des de fa dos anys el TEDxSantCugat, una jornada per ampliar coneixements i obrir finestres a noves maneres de viure la vida.

 

El meu lema: "ni miedo, ni pereza, ni vergüenza".