La cuina de l'àvia amb estil propi
Si teniu l’ocasió de fer una escapada a l’entranyable comarca de la Selva, no podeu deixar de visitar Riudarenes, un tranquil poble de 1.400 habitants situat en una zona privilegiada, entre el mar i la muntanya
Perquè La Brasa rep visites tant de santcugatencs com d’altres vallesans i barcelonins. Clients, podríem dir, amb sort, per haver descobert una de les millors cuines de l’àvia de les nostres contrades. Amb una extensa carta, a La Brasa hi ha de tot i per a tots els gustos, aquí en teniu una petita mostra: els cargols (estrella de la casa), les patates a la brasa amb all i oli, les mongetes fregides amb greixons, les arengades a la brasa, la barreja de bolets (sobretot de temporada), els peus de porc, la galta de porc al forn 100% Duroc (DO: recuperada), el bacallà amb all i julivert o samfaina…i unes postres artesanes exquisides. Benvinguts a La Brasa.
Que vagi de gust!
Més informació
