Aquesta tardor: descobreix una cuina de brasa amb una cocció incomparable. FOTO: Cedida

La cuina de l'àvia amb estil propi

Si teniu l’ocasió de fer una escapada a l’entranyable comarca de la Selva, no podeu deixar de visitar Riudarenes, un tranquil poble de 1.400 habitants situat en una zona privilegiada, entre el mar i la muntanya

Pere Esquerda, el tastador
Per fer una caminada… visitar una ermita… o tastar l’aigua dolça o picant d’alguna de les fonts del voltant. Però el que sí que resulta imprescindible és fer un bon àpat a La Brasa, un restaurant d’autèntica cuina catalana amb gairebé trenta anys d’experiència; tot un referent a la comarca i fora d’aquesta.

Perquè La Brasa rep visites tant de santcugatencs com d’altres vallesans i barcelonins. Clients, podríem dir, amb sort, per haver descobert una de les millors cuines de l’àvia de les nostres contrades. Amb una extensa carta, a La Brasa hi ha de tot i per a tots els gustos, aquí en teniu una petita mostra: els cargols (estrella de la casa), les patates a la brasa amb all i oli, les mongetes fregides amb greixons, les arengades a la brasa, la barreja de bolets (sobretot de temporada), els peus de porc, la galta de porc al forn 100% Duroc (DO: recuperada), el bacallà amb all i julivert o samfaina…i unes postres artesanes exquisides. Benvinguts a La Brasa.

Que vagi de gust!