Pere Esquerda, el tastador

Opinió

La nostra cuina, la de sempre

Després de cinc anys d&#8217;experiència al Parc Central amb <em>Just for Eat</em>, l&#8217;Àngel fa el salt al bell mig de la nostra ciutat amb<em> La Volta de l&#8217;Àngel, </em>nom predeterminat per les històriques i emblemàtiques voltes del carrer Major

Reserves per a esdeveniments especials i personalitzats. FOTO: A.Ribera
Un lloc entranyable per a un espai gastronòmic molt acollidor i amb flaire de poble; amb una oferta basada en la cuina més nostra, la cuina de sempre i que –després del treball de cinc anys– s’ha marcat una filosofia sense complexitats i amb el ferm comprimís de mantenir una excel·lent relació qualitat-preu.

La sensació d’estar com a casa i la confiança d’estar assessorats per uns grans professionals de la cuina fan que La Volta de l’Àngel es diferenciï per la idiosincràsia dels seus plats, d’entre els quals consideraríem com a imprescindibles: la paella, el trinxat de la Cerdanya, el bacallà amb mussolina d’all, el fricandó, els calamarsons amb ceba o els lloms de rap al forn amb all i julivert. I com a tancament, una bona Tatin amb crema fresca o un pastís Sacher faran que el vostre àpat a La Volta de l’Àngel sigui… memorable.

Que vagi de gust!