Adolf Priante encerta en el Campionat de Catalunya i tanca la temporada amb 8 medalles

El veterà arquer assoleix una darrera medalla en el Campionat de Catalunya de tir amb arc en la modalitat de camp i finalitza amb un balanç de 4 medalles d'or i 4 de plata

L'arquer santcugatenc Adolf Priante, del Club Arquers Sant Cugat del Vallès, finalitza la temporada amb un meritori 2n lloc en el 50è Campionat de Catalunya de tir amb arc nu en la disciplina de camp. Disputat a Montcada i Reixac, el darrer diumenge 29 de setembre, el santcugatenc, en el seu debut en el campionat, va quedar per darrere de l'experimentat Manuel Saldaña.

Amb això, Adolf Priante valora molt positivament aquesta experiència: "Estic molt content del resultat. i vaig apendre molt. Era la meva primera vegada i a més, la modalitat de camp és molt complicada tant per les diferents distàncies com per la desconeixença en 12 dianes de quan et separa entre la diana i un mateix. D'altra banda, aquesta modalitat compta amb molts desnivells, dificultant més el llançament"

En els campionats de camp, els arquers es troben amb 24 dianes (12 d'elles a una distància desconeguda) que es troben de 5 a 50 metres. A més, aquestes dianes poden ser de 4 tipus diferents i es troben repartides pel bosc. Amb tot, l'arquer disposa de 72 fletxes per donar en el blanc.

Amb això, el santcugatenc acaba la temporada amb un extens palmarès en la modalitat d'arc nu en la categoria de veterans: 1r de la Lliga Catalana en les categories sala i camp i 1r en el Campionat de Catalunya en les categories bosc i sala. A més, a part d'aquest campionat, l'arquer ha acabat en la 2a posició en la Lliga Catalana en l'aire lliure i camp i en el Campionat de Catalunya d'aire lliure. Finalment, el santcugatenc va participar en el Campionat d'Espanya en sala en la categoria absoluta, acabant en una meritòria 6a plaça.

Amb tot, el santcugatenc encara un nou repte la temporada vinent, ja que abandonarà la categoria de veterans per a participar en l'absoluta. "És un nou repte més competitiu. En la categoria absoluta participa més gent, alguns d'ells molt joves, i hi ha molta competència. Crec que em pot ajudar a seguir creixent". Així doncs, el debut en la categoria serà el dissabte 26 d'octubre, quan comença la Lliga Catalana de sala.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem