Adolf Priante, campió de Catalunya de tir amb arc

El tirador del Club Arquers Sant Cugat ha estat primer en la categoria de veterans i en la disciplina d'arc nu

Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener s'ha celebrat a Canovelles el 50è Campionat de Catalunya i el Campionat Provincial de Barcelona de tir amb arc a sala. En el Campionat de Catalunya, Adolf Priante ha aconseguit la medalla d'or en la categoria de veterans i en la disciplina d'arc nu. Per la seva banda, Gonzalo Lanas ha estat 5è en la mateixa categoria i modalitat. Raul Quiles, responsable esportiu del Club Arquers Sant Cugat, ha acabat segon en sènior i arc olímpic.

En el Campionat Provincial de Barcelona, Judit Pola ha estat medalla de bronze en júnior i arc olímpic.

Més podis, a la Lliga Catalana

 Judit Pola, a la dreta de la foto, ha estat tercera en el Campionat Provincial de Barcelona. FOTO: Club Arquers Sant Cugat

Raul Quiles i Adolf Priante, del Club Arquers Sant Cugat, han estat subcampions de la Lliga Catalana de Tir amb Arc de Sala. Raul Quiles ho ha estat en categoria sènior i en la modalitat d'arc olímpic, i Adolf Priante, en veterans i arc nu. Cal destacar l'actuació de Priante en el seu primer any de competició.

Gonzalo Lanas ha finalitzat quart en veterans i arc nu, en el seu primer any de competició. En juvenil, Judit Pola ha estat 5a en arc olímpic, i el cadet Sebastian Zeballos, 9è en arc olímpic.

Pujol: "Necessitem un espai tancat per poder tirar"

Després d'aquests resultats, Ramon Pujol, president del Club Arquers Sant Cugat, ha demanat, una vegada més, a l'Ajuntament, "un espai tancat per poder tirar. Tots els clubs de Catalunya tenen una sala que els deixa l'Ajuntament per poder tirar".

Pujol també ha agraït el suport dels nous propietaris del camp de golf de Can Sant Joan, que els han mantingut les condicions. "Els nous propietaris ens estan ajudant molt", ha assegurat.

El club compta amb una cinquantena de socis, i l'escola ha anat incrementant el seu nombre de participants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem