Gerard Figueras: "L'èxit del Volei Sant Cugat és fruït d'una filosofia de treball"

El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya ha analitzat pel TOT Sant Cugat l'ascens del DSV Club Voleibol Sant Cugat a Superlliga 1 Femenina

Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ha assenyalat en declaracions al TOT Sant Cugat, que "la ciutat de Sant Cugat ja fa temps que destaca, cada vegada més, en l'esport català, en especial el voleibol femení". Figueras ha lloat, a més, la manera amb la qual el DSV CV Sant Cugat ha aconseguit que el primer equip torni a jugar a la màxima categoria estatal. "El club ja fa temps que aposta clarament per la base i vull agrair a la junta directiva i al cos tècnic tots els èxits que estan aconseguint en els últims anys, fruït d'una filosofia de treball", ha concretat.

El secretari general de l'Esport també s'ha mostrat orgullós "que ara siguin dos -ja hi juga el CVB Barça- els clubs catalans que militin en la màxima categoria estatal". "Des de la Secretaria General de l'Esport ajudarem al club en allò que puguem", ha dit.

Zamora: "Ja sabíem que el CV Sant Cugat tornaria a Superlliga 1"

 Maribel Zamora, a l'octubre, en la presentació dels equips del DSV CV Sant Cugat FOTO: Aida Sotelo

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, ha afirmat també al TOT Sant Cugat que "ja sabíem que, en qualsevol moment, el DSV CV Sant Cugat tornaria a Superlliga 1, per com està treballant de bé aquest club. La formació que reben les jugadores i la trajectòria del club estan donant els seus fruïts".

La també vicepresidenta de la Federació Espanyola de Voleibol confia en què el primer equip pugui consolidar-se a la nova categoria. "El CV Sant Cugat és un equip molt jove i la resta de clubs de Superlliga 1 s'estan tornant a reforçar, com fa uns anys quan no hi havia la crisi econòmica. Però aquest és un equip, com ja ha demostrat aquesta temporada, amb molta il·lusió i ganes. Ho faran molt bé".

Finalment, Zamora també ha destacat l'alta presència de jugadores i entrenadors del CV Sant Cugat a les seleccions catalanes.

El VIDEO i la CRÒNICA de l'ascens a Superlliga 1

La FOTOGALERIA de l'ascenas a Superlliga 1

Més informació
 
Comentaris

Destaquem