Amàlia Argudo, del Club de Rugby Sant Cugat, fitxa per l'Stade Toulousain

La jugadora del sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat jugarà la pròxima temporada en un dels millors clubs de França

Amàlia Argudo, jugadora del sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat, s'incorporarà la pròxima temporada al sub-18 de l'Stade Toulousain, un dels clubs més importants de França i del rugbi europeu. Argudo es va proclamar fa escassament dues setmanes campiona d'Espanya sub-16 amb el conjunt masculí del Club de Rugby Sant Cugat i és una ferma promesa del rugbi català femení.

La jugadora montgatina assegura que la seva marxa es produeix pel fet que vol arribar al més alt del rugbi femení: "Vull arribar al màxim nivell, i penso que a l'Stade Toulousain puc créixer", ha assegurat. "Em sap molt greu marxar d'aquí però crec que si no ho faig ara, mai més tindré l'oportunitat. És un salt molt important".

Amàlia Argudo ha jugat les darreres quatre temporades al Club de Rugby Sant Cugat, amb el que ha guanyat dos campionats d'Espanya (sub-14 i sub-16). "Han estat quatre anys brutals a Sant Cugat. He crescut molt com a jugadora, com a companya. He estat súper contenta i em fa molta pena marxar". Argudo també és integrant de la selecció estatal sub-18.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem