El Club de Rugby Sant Cugat es corona campió d'Espanya Sub-16

L'entitat, que aquesta temporada també ha guanyat el Campionat de Catalunya, ja havia guanyat l'estatal sub-16 els anys 2003 i 2014

El Club de Rugby Sant Cugat és el nou campió d'Espanya Sub-16, competició que s'ha celebrat aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig a Múrcia. En la final, els santcugatencs han apallissat (38-3) el CR El Salvador, club en què el primer equip milita a la Divisió d'Honor, del que aquesta temporada ha estat segon classificat en la lliga regular. Aquest nou èxit del CR Sant Cugat arriba després de la tercera posició a l'estatal juvenil.

L'equip sub-16 del CR Sant Cugat ha guanyat els 4 partits que ha disputat. A banda del CR El Salvador, s'ha imposat a l'Hernanci CRE (33-0), el CRA Portuense (26-19) i el CP Les Abelles (10-0).

López: "El nivell, molt més alt que el dels clubs catalans"

Sobre el triomf a l'estatal, Dani López, entrenador del sub-16 del CR Sant Cugat, ha destacat "el nivell dels equips, un nivell molt més alt que els conjunts de Catalunya. No ha estat gens fàcil, sobretot per haver de jugar 4 partits en 2 dies. Nosaltres hem estat perfectes, molt concentrats amb el que haviem de fer".

Benito: "Els equips de la base són el futur del club"

Per a Mauri Benito, president del Club de Rugby, aquest nou èxit de l'entitat demostra "que hem de continuar apostant per la formació i per tenir els millors entrenadors de Catalunya. Els equips de la base són el futur del club".

Aquesta temporada 2015-2016, el sub-16 santcugatenc ha guanyat l'estatal, competició que el CR Sant Cugat ja ha guanyat els anys 2003 i 2014, i finalista l'any 2000, i també el Campionat de Catalunya.

La classificació final del Campionat d'Espanya de Clubs Sub-16, ha estat la següent: CR Sant Cugat, CR El Salvador, Alcobendas Rugby, CP Les Abelles, UE Santboiana, CRA Portuense, CAU València i Hernanci CRE.

L'equip sub-16 del CR Sant Cugat està integrat per Max Rama, Alexander Jones, Joel Merkler, Guzman Juarez, Oriol Ayora, Conrad Ginel, Jordi Pellicer, Pablo de Cea, Miguel Pelayo, Hugo Sol, Gerard Rodriguez, Dani Sánchez, Amalia Argudo, Eric Guitard, Facundo Romano, Guillem de Pérez, Carlos Guerrero, Josep Serres, Pablo Ortíz, Adrià Miranda, Maurici Vinyes, Biel Andreu i Albert Cantos. L'equip tècnic està format per Daniel López, Jordi Hinojosa, Camille Riu, Àxel Serrano i Sergio Vilches.

Èxit en la Trobada d'Escoles de Catalunya

El CR Sant Cugat ha triomfat en la tercera edició de la Trobada d'Escoles de Catalunya, que ha organitzat la Federació Catalana de Rugbi aquest diumenge, 22 de maig, a Tordera. Segons l'estament federatiu, hi han participat més de 100 equips (amb més equips que al 2015) de més d'una vintena d'escoles de rugbi de Catalunya, en les categories sub-6, sub-8, sub-10, sub-12, sub-12 i sub-14.

El Club de Rugby Sant Cugat ha participat amb 9 equips i en totes les categories. En aquesta mateixa línia, Mauri Benito, ha explicat que "el millor de tot és poder participar en totes les categories".

Al Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi

El CR Sant Cugat també participarà al Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi, que es fa aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig, a Valladolid. Els santcugatencs hi participaran en les categories sub-8, sub-10 i sub-12.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem