Andrea de la Torre revalida amb el KH-7 BM Granollers la Supercopa d'handbol

El conjunt de Granollers ha superat (28-22) el CH Amposta en la final de la Supercopa de Catalunya Femenina

La portera del KH-7 BM Granollers, Andrea de la Torre Pérez, s'ha adjudicat, per segon any consecutiu, la Supercopa de Catalunya Femenina d'handbol. Ho va fer el 28 d'agost, a Blanes, davant el CH Amposta, conjunt que milita a la Divisió d'Honor Plata. En la final de la Supercopa, el KH-7 BM Granollers, equip de Divisió d'Honor, va superar el CH Amposta per 28 gols a 22.

Andrea de la Torre, de Sant Cugat i de 25 anys, ha explicat al TOT Sant Cugat que “no vam fer un bon partit. No va reflectir la molt bona pretemporada que hem fet”.

La Supercopa de Catalunya la van jugar el KH-7 BM Granollers, com a millor equip classificat de la màxima categoria estatal, i el CH Amposta, campió de la Copa Catalana.

Dissabte comença la Divisió d'Honor

El KH-7 BM Granollers, que va iniciar la pretemporada el 3 d'agost, inicia la lliga aquest dissabte, 5 de setembre, a les 19 hores, a la pista del Prosetecnisa Zuazo, a Barakaldo. El KH-7 BM Granollers va finalitzar la temporada passada, la 2014-2015, en la 12a i antepenúltima posició en la Divisió d'Honor, mentre que el Prosetecnisa Zuazo va ser 8è.

De la Torre, que per cinquena temporada consecutiva defensarà la porteria del KH-7 BM Granollers, ha explicat que “serà una lliga molt competitiva. Els equips s'han reforçat molt i lluitarem per situar-nos a la mitja taula”.

Els seus èxits esportius més destacats

En el currículum esportiu d'Andrea de la Torre també hi figuren d'altres èxits esportius com una medalla de plata, l'any 2007, amb la selecció espanyola, en el Campionat d'Europa Juvenil, i una primera posició als Jocs del Mediterrani, també el 2007.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem