Antoni Lloret: "Estem en un dels millors moments de la història del club"

És el president del 50è aniversari del Club Tennis Natació Sant Cugat

Antoni Lloret Gassó és soci de l'entitat des del 1997, i president des de l'abril del 2014. Des del 2010 és directiu del club. Abans de ser president de l'entitat era vicepresident esportiu amb Jordi Forcano com a president. Des de fa 30 anys viu a Sant Cugat. Té 59 anys, és enginyer químic i director comercial d'una empresa de productes químics. Està casat i té dos fills.

Quin moment travessa el Club Tennis Natació Sant Cugat?
Aquest any 2016 estem celebrant el 50è aniversari de l'entitat. Estem en un moment molt bo. Tant en l'àmbit esportiu com social, estem en un dels millors moments de la història del club. Econòmicament, els clubs esportius han patit força la crisi econòmica. Al CTN Sant Cugat no ens ha afectat tant. Ho hem resolt força bé.

L'esperit del club sempre ha estat el mateix.
És un club esportiu que va néixer amb unes premisses i uns objectius que s'han anat mantenint al llarg dels 50 anys. L'esperit del club, que va néixer d'unes quantes famílies de Sant Cugat, 50 anys després, en essència, és el mateix. És un club molt dirigit a les famílies, a fer activitats esportives i a ser una seu social de trobada de famílies i amics. I tot això, lògicament, amb els canvis que es van produint.

Quin ha de ser el futur de l'entitat?
Si hem mantingut la nostra essència durant 50 anys, els pròxims 50 anys s'ha de mantenir. Això ho tenim claríssim. Volem que el club continuï evolucionant esportivament i socialment, i oferir instal·lacions modernes i còmodes. Un lloc perquè els socis segueixin venint a gaudir i a passar-s'ho bé.

Ja han fet un parell d'actes del 50è aniversari. Quin balanç en fa?
Molt positiu. La resposta ha estat molt bona. El 26 de novembre vam presentar el calendari d'activitats del 50è aniversari. El 19 de març vam fer la xerrada "Ser només pares", a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí, i de l'extennista professional santcugatenc Àlex Corretja. El 9 d'abril vam fer el Partit del Record, en el qual es va tornar a jugar la final del Campionat d'Espanya Infantil Manuel Alonso, que es va disputar l'any 1986, i van guanyar Àlex Corretja i Àlex Bragado.

I segueixen els actes...
A partir d'ara, amb l'arribada del bon temps, és quan n'hem planificat més. Els que farem pròximament són els següents: una exhibició i un partit de pàdel amb Fernando Belasteguin, número 1 mundial, el dissabte 30 d'abril. També hi jugarà Àlex Corretja. L'1 de maig farem el Torneig de Tennis Històric, un campionat social on els socis que hi juguin ho hauran de fer amb una raqueta de fusta i vestits amb l'equipació esportiva dels anys 70. Del 2 al 8 de maig, es jugarà un torneig de pàdel de categoria de Plata, amb 1.800 euros en premis en metàl·lic. El 7 de maig inaugurarem una exposició històrica al Casa Museu Cal Gerrer, que es podrà visitar fins al 22 de maig. El 14 de maig es farà l'obra de teatre El metge a garrotades, de Mòliere. Del 16 al 22 de maig es farà el torneig obert de pàdel a benefici d'Oncolliga.

I encara en queden molts més...
Entre altres actes, el 9 de juliol farem un sopar de gala; al setembre, una diada popular amb moltes entitats culturals com els Castellers, els Gegants... I el 28 de desembre presentarem el llibre del 50è aniversari, coincidint amb el dia que farà 50 anys que els socis fundadors del club es van reunir per decidir que farien el club.

Què significa el CTN Sant Cugat per a la ciutat?
En el passat, les famílies fundadores del club eren famílies molt conegudes de Sant Cugat. Era un club totalment integrat dins del poble. Això, en els últims anys, no és que s'hagi perdut aquesta connexió amb el poble, però potser hi ha qui pensa que som un club elitista. I això ho volem redreçar, que se'ns conegui i se'ns vegi com un club totalment integrat i arrelat a la ciutat, com així és. Més del 90% de les famílies que són sòcies de l'entitat són de Sant Cugat.

Fa dos anys que és president del club. Quin balanç fa de la seva gestió?
Això ho haurien de dir els socis. Hem fet moltes coses. El nostre objectiu és que els socis estiguin contents en el seu club. Aquest és un club que el seu manteniment és costós, bàsicament perquè estem en un entorn natural i, això, sempre desgasta molt. També és un club que té molts anys. En això hem invertit molt. També estem invertint en atenció al soci i comunicació amb els mitjans de comunicació de la ciutat. I no podem oblidar que som un club esportiu. Tenim una escola de tennis que és una de les més importants de Catalunya, amb tots els equips a la categoria d'Or (només n'hi ha cinc en tot Catalunya). I el pàdel l'hem desenvolupat com es mereix. En aquests dos anys hem fet molta feina.

Pel que fa al tennis i al pàdel, si hagués d'establir un rànquing dels millors clubs catalans, el CTN Sant Cugat en quina posició el col·locaria?
Hi ha els grans clubs de Barcelona i els de capital de províncies. Després ja vindríem nosaltres.

Quins són els principals objectius que es fixa en aquests dos anys que li queden de mandat?
Mantenir els alts nivells esportius. En l'àmbit social, fer que els socis se sentin encara més a gust del que se senten. Sempre hi ha coses a millorar. I seguir amb aquesta comunicació i atenció al soci.

I en aquests dos anys tenen previst fer algun arranjament o nova instal·lació esportiva important?
Tenim dos projectes de futur, però depenen del tema econòmic. Un és la sala de fitness, que ja la vam fer més gran fa tres anys, però se'ns està quedant petita i els aparells, també. Ens agradaria fer una sala de fitness més gran. Atrau molt, sobretot als joves. Quan puguem, ho farem. L'altra, que serà més a llarg termini, és el cobriment de la piscina per poder-la fer servir a l'hivern. El que passa és que econòmicament és un projecte seriós.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem