Bany de bronze per la sincronitzada

L'equip de natació sincronitzada espanyol s'ha de conformar amb el bronze a la final per equips. És la setena medalla d'esportistes del CAR

Segueixen les bones notícies pels esportistes que resideixen i entrenen al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). Aquest divendres a la tarda l'equip de natació sincronitzada ha guanyat el bronze als Jocs Olímpics de Londres després que no hagi pogut superar a la Xina, que ha fet una puntuació total de 194,010 punts, gairebé un punt per sobre d'Espanya, que ha fet 193,120 punts. Rússia, novament, s'ha adjudicat l'or olímpic.

L'equip ha millorat aquest divendres la seva puntuació, després de "fallar" amb la rutina tècnica el dijous, on va treure una puntuació 8 dècimes inferior a la de l'equip xinès. No obstant, en la rutina lliure la posada en escena ha estat molt bona i l'equip ha pogut assegurar-se la tercera posició del podi.

Aquesta medalla és la segona que s'aconsegueix en aquesta disciplina i la setena medalla que s'adjudica un esportista o equip del CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem