El pròxim Consell Sectorial d'Esports, el dimarts 25 de setembre

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat ha fet públic els cinc punts de l'ordre del dia de la sessió ordinària, que se celebrarà a la Sala de Plens, a les 19 hores

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat ha fet públic aquest dimecres, 19 de setembre, els cinc punts de l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Sectorial d'Esports. L'acte tindrà lloc el pròxim dimarts, 25 de setembre, a les 19 hores, a la Sala de Plens del consistori.

Els dos primers punts de l'ordre del dia són: aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió plenària del Consell Sectorial d'Esports del 14 de febrer de 2012, i aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió plenària del Consell Sectorial d'Esports del 15 de maig de 2012.

El tercer punt és l'aprovació, si s’escau, del calendari de treball de les pròximes sessions plenàries i taules de participació. Les sessions plenàries se celebraran, a la Sala de Plens, a les 19 hores, el dilluns 10 de desembre de 2012; el dilluns 11 de març de 2013, i el dilluns 10 de juny de 2013.

Quant a les taules de participació, que també es convocaran a les 19 hores, a la Sala de Plens, es faran el dijous 18 d’octubre de 2012 (taula d'aspectes econòmics); el dijous 25 d’octubre de 2012 (taula d'instal·lacions esportives), i el dijous 8 de novembre de 2012 (taula d'itineraris esportius).

El quart punt de l'ordre del dia és: introducció al marc econòmic de l’Ajuntament de Sant Cugat, a càrrec de Carles Brugarolas, tinent d’alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació i regidor d'Hisenda, Promoció Econòmica i Ocupació. El cinquè i últim punt serà el de precs i preguntes.

L'última vegada que la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat va convocar una sessió ordinària del Consell Sectorial d'Esports va ser el 15 de maig d'aquest any, ara fa quatre mesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem