El Consell Sectorial d'Esports fa un nou pas endavant

Aquest dimarts a la tarda s'ha aprovat el nou reglament i les tres taules de treball

La sessió que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat ha servit per donar el visitiplau definitiu a la proposta de reglament de funcionament i organització del Consell Sectorial d'Esports. Una confirmació que no ha tingut cap tipus de complicació ja que l'àrea d'Esports havia consensuat prèviament a la sessió les esmenes presentades pels grups polítics PSC i PP i per la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Així doncs, un cop aprovat el reglament –que haurà de ser presentat al Ple Municipal per aprovar-lo definitivament– s'ha donat pas a l'aprovació de les taules de treball. Fruït de la reunió entre la Coordinadora i l'alcaldessa s'ha distribuit els representats de cadascun dels agents esportius de la ciutat en tres taules de participació: una sobre el model esportiu, una altra sobre les instal·lacions esportives i una tercera sobre aspectes econòmics.

L'Àrea d'Esports ha obert un lloc web amb informació relativa a les tres taules de treball, un espai que servirà per a que es puguin centralitzar i compartir tots els documents que es considerin d'interès. A la pàgina hi podran publicar continguts la pròpia Àrea d'Esports i els membre de les taules.

Sobre els continguts a tractar Xavier Codina, cap de l'Àrea d'Esports, ha assegurat que "les taules i els continguts seran els que vulguin que siguin els membres de les taules".

Pròximes sessions
Les dues pròximes sessions plenàries de caràcter ordinari del Consell Sectorial d'Esports tindran lloc el 15 de maig i el 18 de setembre, a les 19 hores.

D'altra banda, es faran tres sessions constitutives de les taules, una per taula. El 23 de febrer es farà la sessió constitutiva de la taula sobre el model esportiu, l'1 de març la d'instal·lacions esportives i el 8 de març la d'aspectes econòmics. Les tres tindran lloc també a les 19 hores. Un cop constituides les taules cada grup elaborarà el seu propi calendari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem