Josep Maria Félez: “Fa falta un model esportiu que l’ha de definir l’Ajuntament”

Amb 35 anys d’experiència, ha tractat amb tots els regidors d’Esports –un total de vuit– de l’Ajuntament de la ciutat de l’era democràtica

Josep Maria Félez és president de la Penya Blaugrana Sant Cugat des del 2001 i ara afronta el seu tercer mandat consecutiu. És directiu de la PB Sant Cugat des del 1980, tot i que del 1981 al 1985 no en va formar part perquè va fundar, amb Àlex Barberà, l’escola de futbol base del Sant Cugat Esport FC. Amb 35 anys d’experiència i vivint en primera persona l’esport de Sant Cugat, ha tractat amb tots els regidors d’Esports –un total de vuit– de l’Ajuntament de la ciutat de l’era democràtica.

Félez ho té molt clar: “Fa falta un model esportiu de ciutat i aquest l’ha de fixar l’Ajuntament perquè els clubs depenem de les instal·lacions esportives municipals. Cal definir, d’una vegada per totes, un criteri esportiu, un reglament que detalli quina és la direcció esportiva del municipi”.

Josep Maria Félez també destaca “la qualitat dels nostres clubs –alguns tenen els primers equips en categories estatals– i els nostres esportistes, i també la gran diversitat de modalitats esportives que ofereix Sant Cugat. Som un referent”. Félez també assegura que la ciutat disposa “de molt bones instal·lacions esportives municipals”.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Sant Cugat, una ciutat per fer esport", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 30 d'abril. El TOT Sant Cugat ja ha editat diferents peces d'aquest reportatge i ho seguirà fent en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem