Comença el torneig internacional de tennis femení al Club Tennis Natació Sant Cugat

El 13è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat forma és un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA

La fase prèvia d'individuals del 13è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení, en un quadre de 64 jugadores, comença aquest dissabte, 28 d'octubre, al matí, al Club Tennis Natació Sant Cugat, i acabarà el dilluns 30 d'octubre. El mateix dilluns s'iniciarà la fase final, en un quadre de 32 tennistes, i també començarà la modalitat de dobles. El divendres 3 de novembre es jugarà la final de dobles i les semifinals d'individuals. La final d'individuals es jugarà el dissabte, 4 de novembre, a les 11.30 hores.

Estrella Cabeza, cap de sèrie número 1 de la fase prèvia

En la fase prèvia destaquen Estrella Cabeza, cap de sèrie número 1, i Guiomar Maristany, i en el quadre final Basak Eraydin (Turquia), Tita Torró, Sílvia Soler-Espinosa, Georgina García-Pérez, Olga Sáez Larra, Paula Badosa i Andrea Gámiz, jugadores que estan entre les posicions 172 i 250 al rànquing WTA. Les invitacions (wild-card) que ha donat el CTN Sant Cugat són per a Olga Danilovic i Carlota Martínez, dues jugadores vinculades al club, i la Federació Espanyola de Tennis, a Paula Arias i Eva Guerrero.

Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tennis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. En aquest torneig, que ja s'ha disputat anteriorment en categoria femenina, hi han jugat tennistes de primer nivell com Garbiñe Muguruza (2011) i Carla Suárez (2005). El director del torneig és Francesc Costa i el jutge-àrbitre, Eduard Peidró.

Durant aquest 2017, a l'Estat espanyol se celebraran 11 torneigs 25.000 dòlars femení, i d'aquests, només 3 es faran a Catalunya. A banda del CTN Sant Cugat, ja se n'han jugat dos al CT Lleida i al CT La Bisbal (Girona), al maig.

Dos actes paral·lels

A banda de la competició, el CTN Sant Cugat ha organitzat dos actes paral·lels. El primer es va celebrar el dissabte, 21 d'octubre, a la plaça del Rei, on es va fer un torneig de mini tennis, amb la participació dels quatre clubs de tennis de la ciutat, el Club Esportiu Valldoreix, el Junior FC, el Set Ball Tennis i el CTN Sant Cugat. El dimecres 1 de novembre, a les 17.30 hores, es farà una exhibició i clínic de tennis adaptat en cadira de rodes i blind tennis, en col·laboració de la Federació Catalana de Tennis.

L'empresa ACV, amb seu a Mataró, és el patrocinador principal del torneig, que també compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat, i les federacions catalana i espanyola de tennis, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem