Cora Salas i Darío Sirerol, campions de Catalunya Promesa en Pista Coberta

Els santcugatencs Nil Rodés, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, i Gabriel Ballester i Noa Rodríguez, del Club Muntanyenc Sant Cugat, s'han adjudicat el Campionat de Catalunya Individual de Marxa Atlètica

Els atletes santcugatencs Cora Salas i Darío Sirerol s'han proclamat campions de Catalunya Promesa en Pista Coberta. Darío Sirerol (CA Igualada) s'ha penjat la medalla d'or en la disciplina de triple salt, amb un salt de 15 metres. Per la seva banda, Cora Salas (FC Barcelona) ha guanyat la prova de salt de llargada, amb un salt de 5 metres i 41 centímetres. En aquest català, la també atleta de Sant Cugat Maria Abadal (FC Barcelona) ha estat tercera en els 60 metres tanques, amb una marca de 9 segons i 11 dècimes. La 21a edició del Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta s'ha celebrat aquest dissabte, 6 de febrer, a Sabadell.

El Club Muntanyenc, segon al català de relleus

L'equip femení del Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat subcampió de Catalunya Juvenil de Relleus 4x200 en Pista Coberta. L'equip ha estat integrat per Jael Bestué, Maria Botella, Belen Heredia i Carla Morral i ha fet un temps d'1 minut, 44 segons i 65 dècimes. L'ISS-L'Hospitalet n'ha estat el campió. Per la seva banda, el FC Barcelona, amb el santcugatenc Marc Salvatella en les seves files, n'ha estat el campió. A més, l'equip ha fet rècord de Catalunya, amb un temps d'1 minut, 30 segons i 9 dècimes. Aquest català s'ha fet dissabte, a Sabadell.

Tres títols al català de marxa atlètica

Els santcugatencs Nil Rodés, del club Agrupació Atlètica Catalunya, i Gabriel Ballester i Noa Rodríguez, del Club Muntanyenc Sant Cugat, s'han adjudicat el 84è Campionat de Catalunya Individual de Marxa Atlètica. Nil Rodés ha estat campió en les categories absolut i promesa, amb un registre d'1 hora, 36 minuts i 6 segons. Gabriel Ballester ha estat primer en la categoria juvenil masculí, amb un temps de 50 minuts i 12 segons. Noa Rodríguez s'ha proclamat campiona en infantil femení, amb un registre de 16 minuts i 29 segons. Aquest català s'ha fet aquest diumenge, a Badalona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem