Díaz i Bel, els dos millors atletes locals de la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat

Els santcugatencs Javi Méndez, disfressat de Grinch, i Anna Pérez, amb Els Picapedra, han estat premiats com les millors disfresses individual i col·lectiva

Els santcugatencs Josep Díaz Carretero, 10è a la classificació general entre un total de 1810 atletes, i Laura Bel Franquesa, 3a a la classificació general femenina i 56a a la classificació general van ser els dos millors atletes locals de la 9a i última Sant Silvestre de Sant Cugat. Díaz i Bel –ha recollit el trofeu la seva mare- han estat guardonats en la tradicional entrega de premis d'aquesta cursa, que s'ha fet aquest divendres, 11 de gener, a la tarda, a l'ajuntament de Sant Cugat.

Per darrere de Díaz, amb un temps de 33.26, es van classificar els santcugatencs Ricard Pérez (33.59), 14è a la general, i Òscar Monge (35.21), 21è a la general. Bel va fer una marca de 37.33, per davant d'Elisa Melilli (38.39), 80a a la general, i Carla Ràfols (39.52), 118a a la general.

Amb diferents premis, també s'han premiat del 4t al 13è lloc de la classificació general (masculina i femenina) i els 3 primers classificats de les 10 categories (masculí i femení) de la cursa.

Premis a les millors disfresses

D'altra banda, un any més, l'organització ha premiat la millor disfressa individual, que per segon any consecutiu ha estat per al santcugatenc Javi Méndez (dorsal 262), disfressat de Grinch, mentre que la disfressa conjunta capitanejada per la també santcugatenca Anna Pérez (dorsal 312), amb Els Picapedra, s'ha endut el premi a la millor disfressa col·lectiva. En total, s'han repartit 32 trofeus i 18 premis (obsequis dels patrocinadors i col·laboradors).

GetFileAttachment 2

Els santcugatencs Anna Pérez i Javi Méndez, premiats amb les millors disfresses de la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, representant del Club Atlètic Barcelonès, entitat organitzadora de la cursa. En el tram final de l'acte, Rovira ha lliurat una placa d'agraïment a López per les 9 edicions de la Sant Silvestre de Sant Cugat.

GetFileAttachment

Eloi Rovira ha lliurat a Domingo López una placa d'agraïment pels 9 anys de la Sant Silvestre de Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

Els 3 primers classificats, tant en la classificació masculina com en la femenina, ja van ser premiats el mateix dia 31 de desembre, un cop finalitzada la carrera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem