Didac Salas, Ramon Adàlia i Jaël Bestué, podi en el campionat català de clubs d'atletisme

Didac Salas ha estat campió amb el FC Barcelona, i Ramon Adàlia, subcampió amb l'AA Catalunya, ha fet el rècord dels campionats en triple salt

Tres atletes de Sant Cugat han pujat al podi en el Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta, que s'ha celebrat el 5 de gener a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell. Didac Salas ha estat campió amb el FC Barcelona (87 punts), club que ha guanyat aquest títol en 19 de les 21 edicions que s'han fet fins ara. Salas s'ha imposat en la prova de salt de perxa (5.40 m).

Més info: Didac Salas, sempre volant cap a objectius ambiciosos

Ramon Adàlia, rècord dels campionats en triple salt

Ramon Adàlia ha estat subcampió amb l'Agrupació Atlètica Catalunya i, en triple salt, ha guanyat la prova (15.77 m), aconseguint el rècord dels campionats. L'AA Catalunya ha estat segon, amb 81 punts, i el Cornella Atlètic, tercer amb 67 punts.

ART 6776

Ramon Adàlia, a les pistes d'atletisme de la ZEM La Guinardera. FOTO: Artur Ribera

En la categoria femenina, la també santcugatenca Jäel Bestué ha aconseguit la segona posició amb el FC Barcelona (76 punts), per darrere de l'AA Catalunya (79 punts) i per davant de l'Avinent Manresa (73). En els 200 m, Bestué ha guanyat amb una marca de 24.22.

Més info: Jaël Sakura Bestué: atleta col·leccionista de títols i rècords

Finalment, amb el CA Igualada, sisè classificat, Nora Taher ha finalitzat tercera en triple salt, amb 12.46 m.

Més info: La saltadora que tanca la seva millor temporada esportiva