Olga Sáez Larra, campiona del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení

En la final, al Club Tennis Natació Sant Cugat, la romanesa Andreea Amalia Rosca s'ha retirat abans de començar el segon set per culpa d'unes molèsties a l'estómac

Olga Sáez Larra ha guanyat el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, aquest diumenge, 4 de novembre, al matí, al Club Tennis Natació Sant Cugat, el que significa el seu primer títol del 2018. En la final, la jugadora de Madrid ha guanyat el primer set (6-1) i abans de jugar-se el segon, la seva rival, Andreea Amalia Rosca, de Romania, s'ha retirat per culpa d'unes molèsties a l'estómac. Sáez s'ha endut un premi en metàl·lic de 3.527 euros.

Olga Sáez, 262a al rànquing WTA

Sáez, jugadora de 24 anys i del Club de Tenis Chamartín, ha explicat al TOT Sant Cugat que "he jugat molt bé durant tota la setmana i estic molt contenta. L'organització m'ha tractat molt bé. El CTN Sant Cugat m'encanta i les pistes m'han agradat molt". La madrilenya, que el 2017 va guanyar un torneig 25.000 dòlars a Lleida, ha detallat que "el 2018 he fet un pas endavant amb el meu tenis. Estic jugant més agressiva i amb les coses més clares". Al rànquing WTA és al número 262.

Toni Lloret: "Ha estat un torneig de molt alt nivell"

En els parlaments, Andreea Amalia Rosca ha felicitat l'organització pel torneig i ha assegurat que "espero poder tornar l'any que ve i fer un gran torneig". També en els parlaments, Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, ha explicat que l'objectiu del campionat "és el de facilitar que les joves jugadores puguin anar progressant en la seva carrera esportiva" i que el torneig ha estat "de molt alt nivell".

14 OPEN ITF SANT CUGAT FEMENI 12

Andreea Amalia Rosca, en una acció de la final del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. FOTO: Bernat Millet

En les semifinals, que s'han jugat aquest dissabte, 3 de novembre, Olga Sáez Larra s'ha desfet de Rebeka Masarova, jugadora espanyola nascuda a Suïssa, per 6-4, 3-6 i 6-4, mentre que Andreea Amalia Rosca, de 19 anys, ha superat la catalana Marina Bassols, per 6-2, 2-6 i 3-6.

Moltes personalitats

La final ha comptat amb la presència d'Albert Mendoza, representant del Consell Català de l'Esport i del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat; Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Maite Fandos, diputada delegada d'Esports de la Diputació de Barcelona, acompanyada de Dani Laga, coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Javier Soler, director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis; Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, i Manu Navas, director del torneig.

14 OPEN ITF SANT CUGAT FEMENI 23

Jugadores, autoritats i col·laboradors del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. FOTO: Bernat Millet

Els dobles, per a les romaneses Miriam Blanca Bulgaru-Nicoleta-Catalina Dascalu

La final de dobles l'ha guanyat la parella de Romania Miriam Blanca Bulgaru-Nicoleta-Catalina Dascalu, que han superat Andreea Amalia Rosca (Romania)-Renata Zarazua (Mèxic), per 6-1, 4-6 (10-7), aquest dissabte, 3 de novembre.

Un torneig del Circuit ITF Femení amb 25.000 euros en premis en metàl·lic

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha organitzat, del dissabte 29 d'octubre al diumenge 4 de novembre, el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tenis, amb 25.000 euros en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. En aquest torneig internacional hi han jugat tenistes de primer nivell com Garbiñe Muguruza (2011) i Carla Suárez (2005). Aquest és un dels campionats que formen part de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem