Exhibició d'elit de tenis d'Alex Corretja i Gustavo Fernández al Club Tennis Natació

És una de les activitats paral·leles del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, del que diumenge es juguen les finals

Dins de les activitats paral·leles del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, el santcugatenc Alex Corretja, exnúmero 2 del món al rànquing ATP, i l'argentí Gustavo Fernández, número 3 del món en tenis en cadira de rodes, han ofert una exhibició a la pista central del Club Tennis Natació Sant Cugat. També han fet una demostració de dobles Corretja (en cadira de rodes)-Fernández contra el tenista professional argentí Pedro Cachín i Martín de la Puente, tres vegades campió del món júnior en tenis en cadira de rodes.

TENNIS 16

Alex Corretja, en l'exhibició amb Gustavo Fernández. FOTO: Bernat Millet

Gustavo Fernández, número 3 al rànquing mundial

Gustavo Fernández, de 24 anys, té un currículum envejable: número 1 al rànquing mundial el juliol del 2017, i campió de Roland Garros el 2016 i de l'Open d'Austràlia al 2017, en individuals. També ha estat campió de dobles a Wimbledon el 2015. Fernández ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat un honor poder fer aquesta exhibició i compartir pista amb jugadors com Alex Corretja, Pedro Cachín i Martín de la Puente. Aquests dies estic al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat preparant el màster individuals d'Orlando i el de dobles a Holanda. Sempre que vinc a Europa vaig al CAR perquè té les condicions ideals per entrenar".

TENNIS 29

Els protagonistes de l'exhibició de tenis en cadira de rodes. FOTO: Bernat Millet

Alex Corretja: "El que fan és senzillament extraordinari"

Alex Corretja ha assegurat al TOT Sant Cugat que "el que fan és senzillament extraordinari. Jugar en cadira de rodes és ultra difícil i té molt de mèrit. Amb cinc minuts en una cadira de rodes en tens prou per adonar-te'n del mèrit que té. El Gustavo és un jugador que he vist jugar en grand slams i omple pistes amb milers de persones seguint-los perquè donen espectacle".

TENNIS 25

Alex Corretja, en la imatge i Gustavo Fernández s'han enfrontat a Pedro Cachín i Martín de la Puente. FOTO: Bernat Millet

La final del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, diumenge

El Club Tennis Natació Sant Cugat està organitzant del dissabte 29 d'octubre al diumenge 4 de novembre el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tenis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. La final d'individuals es jugarà el diumenge 4, a les 11.30 hores.

Més info: El tenis femení, protagonista en el Club Tennis Natació

La final del 18è Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes, diumenge

Coincidint amb el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, el CTN Sant Cugat acull de l'1 al 4 de novembre el 18è Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes. La final es juga el diumenge 4 de novembre, a les 10 hores.

Més info: El tenis al carrer del Club Tennis Natació Sant Cugat, tot un èxit

Més informació
 
Comentaris

Destaquem