El Bouillargues francès, nou repte d'Andrea de la Torre

La portera d'handbol de Valldoreix fitxa pel club de la divisió de plata francesa amb la intenció de buscar nous estímuls que l'ajudin a créixer com a jugadora

La portera valldoreixenca s'incorpora a les files del SUN AL Bouillargues, equip de la 2a divisió francesa d'handbol, després d'haver defensat 7 temporades la porteria del BM Granollers. Així doncs, Andrea de la Torre fa un pes a la seva carrera esportiva, jugant per primera vegada fora d'Espanya.

D'aquesta manera, la portera de 28 anys busca adquirir experiència que li permeti jugar amb la selecció nacional. En paraules d'Andrea de la Torre: "Necessito uns estímuls diferents que els que m'aporta la competició aquí Espanya. Al final, els porters vivim de repeticions i el que busco ara són nous llançaments. A França, les primeres línies tenen un tir molt diferent del d'aquí, son tirs més forts i des de 9 metres".

A més, la 2a Divisió francesa té un nivell similar al que hi ha a la màxima categoria estatal. És per això, que un ascens permetria a la valldoreixenca fer un pas qualitatiu: "El nostre objectiu és assolir l'ascens en 2 anys i per això, s'està creant un equip competitiu. A més, l'handbol femení a França té més seguidors que aquí i, a poc a poc, s'està professionalitzant. Amb tot, fitxar pot ser un dels passos que m'ajudi a assolir una convocatòria amb la selecció espanyola".

 


Jugadora de Divisió d'Honor Femenina


La jugadora va començar jugant a handbol al Ferran i Clua, per posteriorment incorporar-se a l'equip del Centre Obert, al BM La Roca, l'Handbol Esportiu Castelldefels, el Club Handbol Valldoreix i, des de la temporada 2011/12, al BM Granollers. A més, amb aquest darrer va assolir l'ascens a la Divisió d'Honor Plata, la temporada 2012/13, i un any més tard, l'ascens a la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor.

Així doncs, Andrea de la Torre ha estat una de les artífexs de mantenir l'equip a la màxima categoria durant els darrers 5 anys i en la darrera temporada, ha ajudat al conjunt de Granollers a fer història classificant-se per competicions europees. "M'he sentit molt valorada pel BM Granollers. Sóc qui sóc esportivament gràcies als entrenadors que m'han dirigit i el club", aclareix Andrea de la Torre respecte al seu darrer equip.
 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?