El Campionat Local i Comarcal de Natació Escolar de Sant Cugat, amb 275 participants

Hi han participat 24 escoles i clubs

Un total de 275 escolars han participat en el 19è Campionat Local i Comarcal de Natació Escolar de Sant Cugat, que ha organitzat l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), aquest diumenge, 18 de febrer, a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. Hi han participat 24 escoles i clubs. Les 20 escoles que han estat representades en aquesta competició han estat: Àgora, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, El Pinar, Avenç, Europa, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, Leonado da Vinci, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pi d'En Xandri, Pins del Vallès, Pureza de María, Thau i Turó de Can Mates. També hi han pres part el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Natació Valldoreix. De fora de Sant Cugat, hi han nedat joves del Club Bellaterra i de l'Atlètic Terrassa HC.

Aquest campionat, adreçat a nedadors i nedadores no federats, ha presentat diferents novetats. La més significativa ha estat que l'entrega de premis de les categories prebenjamí, benjamí i aleví s'ha celebrat al Pavelló 2 en comptes de fer-ho a la mateixa piscina, com fins ara, mentre que les categories infantil i cadet sí que ho han fet a la piscina.

Classificatori la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars

Nedadores de l'escola Àgora al campionat. FOTO: Lali Álvarez

Els 3 primers classificats de cada categoria i prova (crol, braça i esquena) han rebut una medalla, i els tres millors equips d'un total de 40 (competició de relleus mixtes), un trofeu. Els primers classificats d'alguna categoria han aconseguit el passi per nedar la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Tots els participants han rebut un casquet amb el logotip de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. Aquesta competició, que s'emmarca dins del programa d'activitats esportives de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, és gratuïta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem