El Club Arquers Sant Cugat guanya quatre medalles al Campionat de Catalunya

Pola i Quiles van guanyar l'or i la plata a les respectives categories, després d'haver guanyat el bronze i la plata a la lliga regular

El Club Arquers Sant Cugat ha tancat una excel·lent temporada amb un total de quatre medalles al LXVIIè Campionat de Catalunya de Tir amb Arc sobre diana a l'aire lliure. El torneig es va celebrar el cap de setmana del 18 i 19 de juny al Club Tir amb Arc Pardinyes, a la ciutat de Lleida.

A les rondes classificatòries, tots i totes les arqueres del club santcugatenc van realitzar un bon paper. Judit Pola, de 16 anys, es va classificar en primera posició en categoria juvenil, i Sebastian Zeballos en tercera posició. A sénior, Raúl Quiles es va classificar en segona posició. Sebastian Zeballos i Andreu Ramírez, també sènior, van aconseguir les seves millors marques personals durant aquesta ronda.

Durant les rondes eliminatòries, que van ser molt disputades, Judit Pola va guanyar la medalla d'or i Quiles la de plata. Zeballos va acabar en quarta posició.

Pola i Quiles també foren guardonats per la lliga

Judit Pola i Raúl Quiles, guardonats amb el bronze i la plata a la lliga regular FOTO: Cedida

També es va aprofitar l'ocasió per fer el lliurament de medalles de la lliga catalana, on Judit Pola havia aconseguit la medalla de bronze i Raúl Quiles, altre cop, la de plata.

És el primer any el Club Arquers Sant Cugat participa al Campionat de Catalunya. El club, de fet, només té dos anys de vida, però ja compta amb 50 socis i 12 alumnes a l'escola, d'entre 8 i 16 anys. Ramón Pujol, president del club, celebra que "el club està creixent molt, tan que ja podem portar alumnes als campionats, com és el cas de la Judit i l'Andreu."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem