El Club Arquers Sant Cugat vol créixer a través de l’escola de formació

Ramon Pujol: “Som un club petit, però volem ser un club conegut, un dels motors de l’esport santcugatenc”

“Amb una bona base de nens, d’aquí a uns anys serem l’enveja de molts clubs de la comarca. No hi ha cap club que faci escola”, assegura Ramon Pujol, president del Club Arquers Sant Cugat, qui també afirma que “som un club petit, però volem ser un club conegut, un dels motors de l’esport santcugatenc”. En aquests moments, dels 35 socis (de 9 a 72 anys), una dotzena són nens i es formen a l’escola del club.

Arribar als 50 socis, un dels objectius

Un dels objectius que es marca l’entitat per al 2016 “és arribar als 50 socis. Llavors podrem considerar que el club està definitivament assentat”, assegura un Pujol que també demana “més suport” per part de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Jornada de portes obertes el 15 de novembre

El club organitza aquest diumenge, 15 de novembre, una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions ubicades al costat de l’entrada del Golf Metropolitan Barcelona, on paguen un lloguer i que van estrenar el desembre del 2014. Un espai d’entre 3 i 4 hectàrees, amb tir olímpic  i un circuit de dianes 3D.

Entrenadors titulats

El Club Arquers Sant Cugat compta amb quatre entrenadors, dos dels quals tenen titulació nacional, Raul Quiles, director tècnic esportiu de l’entitat, i Antonio Plazas. Un equip integrat per quatre arquers (dos nens i dos adults) competiran, per primera vegada, a partir de la tardor, en els Campionats de Catalunya i d’Espanya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem