El Club de Rugby, campió de Catalunya sub-14, sub-16 i sub-18

Amb la victòria a les respectives lligues, els tres equips s'han classificat pel Campionat d'Espanya

Els equips sub-14, sub-16 i sub-18 del Club Rugby Sant Cugat s'han proclamat campions de Catalunya. Es tracta d'un fet històric, ja que és el primer cop que els tres equips aconsegueixen aquesta fita alhora. Tal com explica Arturo Trenzano, el director tècnic del club, “les categories sub-16 i sub-18 van aconseguir-ho l'any passat, però el sub-14 és el primer any que ha participat en aquesta lliga”, fet que dona més rellevància a la consecució del títol.

Cap al Campionat d'Espanya

Després de classificar-se pels play-offs de les seves pròpies lligues, i posteriorment guanyar-los, els equips del club s'han classificat automàticament pels Campionats d'Espanya de cadascuna de les categories. El primer cap de setmana de maig, el 6 i el 7, l'equip sub-18 jugarà a Valladolid. Al cap d'una setmana, els dies 13 i 14, el sub-14 lluitarà pel títol a València i, set dies després, els dies 20 i 21, l'equip sub-16 viatja a Valladolid per competir pel guardó.

A part d'aquest campionat, la Federació Espanyola de Rugby organitza un torneig d'inscripció lliure, el Torneig Nacional, en el qual Trenzano assegura que el club portarà “un parell o tres d'equips a competir”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem