El Club de Rugby Sant Cugat debuta en la lliga amb una victòria

L'equip d'Arturo Trenzano, l'actual subcampió de lliga, s'ha imposat al Tecnidex València RC

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat, l'actual subcampió de lliga, ha debutat, amb una victòria, en la lliga del grup B Llevant de la Divisió d'Honor B. Els blau-i-negres han superat el Tecnidex València RC a la ZEM La Guinardera, aquest dissabte, 17 de setembre. Aquest triomf també ha significat la primera victòria d'Arturo Trenzano com a nou entrenador blau-i-negre.

El CR Sant Cugat s'ha mostrat superior a l'adversari, sobretot en algunes fases del joc on els valencians no han estat capaços de trepitjar la línia del mig camp. Els primers 30 minuts han estat pel CR Sant Cugat, que guanyava per 12 punts a 0. Però en els últims 10 minuts d'aquest primer temps, el Tecnidex València RC s'ha apropat amb un perillós 12-10 al descans.

En el segon període, el CR Sant Cugat s'ha afanyat per assegurar-se el primer triomf a la lliga, i en el minut 13 col·locava un 24-10 en el marcador que tan sols s'ha mogut en els últims minuts per certificar el 24-15 final.

En aquest primer partit de lliga no han debutat els dos nous fitxatges, Pol González, que juga de mitja melé, i Francisco Machado, que ocupa la posició de centre.

En la pròxima jornada de lliga, el CR Sant Cugat visitarà la UE Santboiana B, el 24 o 25 de setembre.

Els blau-i-negres s'han assegurat la victòria en el segon temps. FOTO: Haidy Blanch