El Club de Rugby Sant Cugat inicia la lliga rebent el Tecnidex València

El primer equip, actual subcampió de lliga, comença la Divisió d'Honor B dissabte

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat inicia aquest dissabte, 17 de setembre, la lliga del grup B Llevant de la Divisió d'Honor B. Els blau-i-negres, els actuals subcampions de lliga, reben, a les 16 hores, a la ZEM La Guinardera, el Tecnidex València RC, conjunt que la temporada passada va acabar setè de dotze equips. Arturo Trenzano dirigirà l'equip aquesta temporada, en substitució de Leo Pereira com a entrenador del primer equip.

Trenzano: "Volem un joc dinàmic i intens"

Respecte al partit de dissabte contra el Tecnidex València RC, l'entrenador de Sant Adrià del Besòs ha assenyalat que "hi arribem en bones condicions, tot i que considero que fins a l'1 d'octubre seguirem estant en pretemporada".

Trenzano ha apuntat també que "hem canviat força coses del nostre estil de joc i l'equip s'està adaptant als canvis". El tècnic vol que el seu equip jugui "amb un joc dinàmic, de moviment, tant de la pilota com dels jugadors. Serà un joc intens i el més ràpid possible".

Més que mai, els de casa

Per aquesta campanya 2016-2017, la junta directiva del CR Sant Cugat ha decidit no comptar amb els jugadors estrangers i continuar apostant pels jugadors de la base. En aquesta línia, el club ha donat la baixa federativa als jugadors argentins Tomás Gruden i Agustín Basso i Cruze Len Joseph, de Nova Zelanda. D'altra banda, el francès Pol Pérez ha decidit tornar al seu país.

Dos fitxatges

El sènior A masculí tan sols ha fet dues incorporacions. Es tracta de Pol González, que ve de l'RC L'Hospitalet i que juga de mitja melé, i Francisco Machado, que procedeix del FC Barcelona i ocupa la posició de centre.

Trenzano: "El primer equip acabarà pujant a Divisió d'Honor"

Segons Arturo Trenzano, l'objectiu prioritari no és l'ascens, tot i que en les últimes temporades l'equip ha acabat la lliga entre els dos primers classificats i ha jugat la promoció d'ascens i, fins i tot, s'ha quedat a les portes de la Divisió d'Honor. Trenzano ho té molt clar: "Fa 30 anys que el CR Sant Cugat forma jugadors i el primer equip acabarà pujant a la Divisió d'Honor, però no sabem quan ho farà. El que hem de fer nosaltres és transformar els jugadors del club en jugadors que puguin jugar a Divisió d'Honor".

Durant la pretemporada, que va començar el 23 d'agost, el CR Sant Cugat només ha jugat dos partits de preparació. Ha perdut amb la UE Santboiana A, de Divisió d'Honor, i ha superat el BUC Barcelona, adversari en la lliga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem