El Club de Rugby Sant Cugat vol agafar l'últim tren cap a l'ascens

Els blau-i-negres disputen aquest dissabte, 15 d'abril, el primer partit de l'eliminatòria contra el Belenos RC. El millor en aquests dos partits pujarà a Divisió d'Honor B

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat juga aquest dissabte, a les 13.30 hores, el primer de dos partits que el poden portar a ser equip de la Divisió d'Honor B la temporada vinent, o el poden deixar sense ascendir de categoria.

El rival que hauran de superar els santcugatencs si volen pujar es un vell conegut de l'afició i l'equip blau-i-negre. Es tracta del Belenos RC asturià, que ja va deixar el CR Sant Cugat a les portes de l'ascens fa quatre anys.

En aquesta eliminatòria, els de Jordi Justícia no tindran el factor camp a favor. El primer matx es disputarà aquest dissabte a la ZEM La Guinardera, i el segon, set dies després, en terres asturianes.

El tècnic local, Jordi Justícia, podrà comptar per aquest partit amb tots els seus jugadors. Justícia ha explicat que "l'equip té ganes d'aconseguir-ho, volem tornar a intentar-ho". Pel què fa a les característiques del rival ha subratllat que "és un equip veterà, amb molt de pes i molta experiència".

Clínic de les germanes Pla

Aquest mateix dissabte, entre les 11 i les 12.45 hores, en motiu de la celebració del 25è aniversari del CR Sant Cugat, les jugadores de rugbi santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla oferiran un clínic d'aquest esport. A l'acte les acompanyarà Isabel Rodríguez Bergareche. Totes elles són internacionals amb la selecció nacional absoluta de rugbi. Rodríguez, a més, n'és la capitana. L'esmentat clínic es destinarà a jugadors de les categories inferiors de l'entitat, bàsicament dels conjunts benjamí i aleví, a més de l'equip sènior femení de l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem