El Club Gimnàstica Sant Cugat recapta 1.345 euros per a La Marató de TV3

El Festival de Nadal ha col·laborat, per segon any consecutiu, amb La Marató de TV3. Per primera vegada, TV3 ha connectat en directe durant el Festival de Nadal

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha organitzat, un any més (ja en fa més de deu), el Festival de Nadal, amb èxit organitzatiu i participatiu, amb una durada de gairebé cinc hores. L'acte, també solidari, en el que s'ha col·laborat amb La Marató de TV3, s'ha celebrat aquest diumenge, 13 de desembre, a la tarda, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Per primera vegada, TV3 ha connectat en directe durant el Festival de Nadal i la recaptació econòmica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat per a la Marató de TV3 ha estat de 1.345 euros.

Amb l'eslògan Ens movem per la pau, el club, que té 300 gimnastes, ha ofert una exhibició de gimnàstica rítmica i estètica de grup, amb la participació de les escoles de Sant Cugat que també fan gimnàstica rítmica i de totes les gimnastes de l'entitat, que ha omplert les grades del Pavelló 3, amb centenars d'assistents. En l'actualitat la gestió esportiva de l'escola l'Olivera és responsabilitat del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat que, a més, aporta entrenadores a les escoles de la ciutat que ofereixen gimnàstica rítmica.

Amb La Marató de TV3

El Festival de Nadal també ha col·laborat, per segon any consecutiu, amb La Marató de TV3, que és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Enguany, La Marató de TV3 va destinat a la diabetis i l'obesitat.

Figueras: “Un dels millors festivals que recordo”

Gemma Figueras, responsable del Festival de Nadal i vicepresidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha fet un balanç “molt positiu” del festival. “S'hi ha implicat molta gent i la resposta de tothom ha estat molt bona. Col·laborar amb La Marató de TV3 ha estat una experiència molt agradable”, ha explicat Figueras.

Amb aquesta activitat, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha posat punt final a la temporada esportiva 2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem