Quatre títols del Club Gimnàstica Sant Cugat en la Copa Catalana de Conjunts

Els equips que han guanyat han estat el sènior VIII, el juvenil VII, l'infantil VII i l'aleví IV

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha aconseguit quatre primeres posicions en la Fase Final de la Copa Catalana de Conjunts de gimnàstica rítmica, en els nivells IV, V, VI, VII i VIII. Els conjunts santcugatencs que s'han endut el títol han estat el sènior VIII, el juvenil VII, l'infantil VII i l'aleví IV, i han hagut de competir amb set conjunts més. Cal destacar l'evolució del juvenil VII, que es va classificar en la vuitena plaça per competir en la Fase Final, campionat que s'ha acabat imposant.

 

També cal destacar la quarta plaça de l'equip aleví Nivell V-VI (mans lliures) i la cinquena posició del benjamí Nivell iV i del cadet Nivell VII. També hi van participar els conjunts aleví Nivell VIII (cinquè); el júnior Nivell VIII (sisè), i l'aleví nivell V-VI (setè en cèrcol).

 

La Fase Final de la Copa Catalana de Conjunts de gimnàstica rítmica s'ha fet aquest diumenge, 29 de novembre, a Lleida, en una competició organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

 

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha aconseguit classificar els nou conjunts en la final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica, un cop fetes les tres fases de la competició.

Viñals: “Les gimnastes han fet una progressió boníssima”

Mònica Viñals, responsable tècnica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assegurat al TOT Sant Cugat que aquesta “ha estat una temporada molt positiva. Les gimnastes han anat de menys a més, amb una progressió boníssima durant la temporada. Han treballat molt bé”.

El conjunt sènior, al Campionat d'Espanya

El conjunt sènior (Nivell VIII) participarà de l1 al 13 de desembre, a Valladolid, al Campionat d'Espanya Absolut. Les santcugatenques van aconseguir la classificació pel Campionat d'Espanya el 31 d'octubre i 1 de novembre, en ser subcampiones de Catalunya absolutes. L'objectiu és, segons Esther Escolar, entrenadora de l'equip sènior, “classificar-se entre els vuit primers i, per què no, lluitar per una medalla i ascendir a la Primera Divisió. Aquest equip és del club de tota la vida i té molta projecció”.

El Festival de Nadal, el 13 de desembre

Amb la participació d'unes 500 gimnastes, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà, un any més, el Festival de Nadal, i ho farà el diumenge 13 de desembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El festival començarà a les 16 hores i està previst que acabi a les 20 hores, amb la participació de les dotze escoles de Sant Cugat que prepara el club esportiu i de totes les gimnastes de l'entitat.

Amb La Marató de TV3

El Festival de Nadal també col·laborarà amb La Marató de TV3, que és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Enguany, La Marató de TV3 va destinat a la diabetis i l'obesitat.

Amb aquesta activitat, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat posarà punt final a la temporada esportiva 2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem