El Club Handbol Sant Cugat es deixa guanyar per La Salle Bonanova

Els vermell-i-negres, que guanyaven de 8 gols -31-23-, han acabat perdent per 31 gols a 32 contra el llavors penúltim classificat

Club Handbol Sant Cugat 31 - La Salle Bonanova 32

Club Handbol Sant Cugat: Eloi Gutiérrez, Arnau Domingo, Héctor Gómez (1), Gorka Herrero (6), Lluís Calvera (7), Uri Cortés (7) i Pau Masllorens (2) -equip inicial-, Adrià Basela (1), Gerard March (1), Andreu Vives (1), Xavi Calvo (4), Pau Martínez, Santi Peiro (1), Adrià León i Martí Nicolau (p.s.).

La Salle Bonanova: Alex Martín de Nicolás, Carlos Paso (4), Jordi Pascual (1), José Mónaco (5), Conrad Jacques (2), Javier Trias i Sergio Rodríguez (1) -equip inicial-, Màrius Riba (11), Enric Pascual (2), Ignasi Clemente, Carlos Clemente (2), Jose María Simon (2), Maximilià Duran, Carlos Buxeres (2) i Edgar Lohse (p.s.).

Parcials: 2-0 (5'), 4-3 (10'), 7-5 (15'), 11-8 (20'), 14-11 (25'), 17-16 (30'), 21-18 (35'), 25-19 (40'), 30-22 (45'), 31-26 (50'), 31-30 (55'), 31-32 (60').

Àrbitres: Jesús Ouro Doral i Samer A. Hariri Martí (Catalunya).

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 125 espectadors.

Jornada: 4a jornada de lliga del grup D de Primera Estatal d'handbol.

El Club Handbol Sant Cugat, que ha arribat a guanyar de 8 gols, ha desaprofitat una bona ocasió per escalar dues posicions a la classificació i situar-se en el quart lloc de la categoria de bronze de l'handbol espanyol. Continua sent sisè. Els vermell-i-negres han encaixat la primera derrota de la temporada al Pavelló 3 en el seu segon partit com a local, davant La Salle Bonanova, que era penúltim i ara és dotzè de 16 equips, aquest dimecres, 12 d'octubre, al matí.

El conjunt de Barcelona encara no havia guanyat cap dels tres partits de lliga. Només havia sumat 1 punt, el que va aconseguir en l'última jornada, a casa, contra el Joventut Handbol Mataró (29-29).

Els locals han arribat a guanyar de 8 gols

Els vermell-i-negres, que en l'equador de la segona part guanyaven de fins a 8 gols -31-23-, han acabat perdent (31-32) amb un gol de José Mónaco en els últims segons de partit. Els de David López només han estat capaços de fer un gol en els últims 15 minuts i, a més, en els últims cinc minuts de l'enfrontament el porter visitant Edgar Lohse ho ha aturat tot. El CH Sant Cugat, que ha anat per davant en el marcador durant tot el partit, ha vist com La Salle Bonanova s'ha endut els 2 punts en la primera vegada que es posava per davant en el lluminós.

David López: "Hem jugat amb foc i ens hem cremat"

El CH Sant Cugat és sisè a Primera Estatal. FOTO: À. L. P.

David López, l'entrenador del primer equip del CH Sant Cugat, ha explicat després del partit que "no esperàvem perdre aquest partit. És una derrota dura. Sabíem que jugàvem contra nosaltres mateixos i, al final, hem jugat amb foc i ens hem cremat. Sense treure mèrit al rival, és més una derrota nostra que una victòria de l'adversari. La derrota d'avui és, totalment, una lliçó per nosaltres. Espero que el que ha passat avui ens serveix per aprendre que no ens podem relaxar".

Visiten el líder, la UE Sarrià

El CH Sant Cugat juga aquest dissabte, 15 d'octubre, a les 18.30 hores, a la pista del líder, l'Augi UE Sarrià, a Sarrià de Ter (Girona). El conjunt santcugatenc tindrà les baixes, per motius personals, de Pau Martínez i Santi Peiro.

David López ha explicat que "serà un partit molt complicat, però a veure si el que ha passat avui ens serveix per esperonar-nos i donar la nostra millor versió".

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat jugarà dos partits de lliga en cinc dies. Els santcugatencs acumulen un balanç de 2 victòries, enfront l'H. Sant Joan Despí (26-25) i l'H. Esplugues (21-25), i 2 derrotes, contra el Joventut Handbol Mataró (31-26) I La Salle Bonanova (31-32).