El Club Muntanyenc Sant Cugat vol crear un equip d'atletes júnior i promesa

Manel González, director tècnic esportiu de l'entitat, assegura que “d'aquesta manera, ja no tan sols serem un club de categories de promoció”

La Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat treballa en la creació d'un nou equip d'atletes de categoria júnior i promesa. “D'aquesta manera, ja no tan sols serem un club de categories de promoció”, ha explicat Manel González, director tècnic esportiu del Club Muntanyenc.

A banda del naixement d'aquest nou equip d'atletes júnior i promesa, Manel González ha assegurat que els principals objectius per aquest nou curs són “continuar sent un dels millors clubs de Catalunya en categories de base, fer podis als Campionats de Catalunya i d'Espanya i estabilitzar el nombre d'atletes de la secció”.

Els entrenaments comencen el 14 d'octubre

Aquesta secció iniciarà els entrenaments de la nova temporada 2015-2016, a la ZEM La Guinardera, el dilluns 14 de setembre. En aquests moments, ja s'hi han inscrit uns 300 atletes (de prebenjamí a veterans) i, molt probablement, superarà la xifra de 310 de la temporada passada. Les inscripcions encara estan obertes i les persones que ho vulguin podran entrenar a la secció durant dues setmanes sense cost ni compromís d'inscripció.

Sense canvis al cos tècnic

Toni Corgos seguirà sent el director tècnic esportiu de la secció i també responsable de salts. Ricardo Diéguez entrenarà velocitat; Carles Triadó, el grup d'alçada i tanques; Núria Ferrer, llançaments; Valentí Massana, marxa; Juan Carlos Ginés, mig fons i fons, i David Ibáñez serà el responsable del grup de veterans. La secció disposa de 16 entrenadors.

Per sisena temporada, el CM Sant Cugat seguirà apostant pel grup d'atletisme adaptat, que coordinen Juan Carlos Ginés i David Ibáñez.

La 9a Festa de l'Atletisme, a l'octubre

La temporada esportiva no començarà fins al novembre i abans el CM Sant Cugat i el FC Barcelona tancaran la renovació de l'acord entre els clubs. La presentació de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc està previst que es faci a l'octubre, a la ZEM La Guinardera, en la ja 9a edició de la Festa de l'Atletisme.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem