DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Sílvia Araco, Júlia Bonet, Carla Moreira, Paula García i Sara Julián -equip inicial-, Aitana García (lliure), Andrea Bové (lliure), Claudia Rouco, Laura Brun, María García, Alba Cardona, Laura Alcalde i Cristina Borja.

CVB Barça: Marta Santos, Erika Kliokmanaite, Mireia Carmona, Sofía Muller, Evyn McCoy i Eleonora Guzzi -equip inicial-, Laura Carmona (lliure), Clara Barceló, María Sanchís, Mireia Orozco i Anna Grima.

Sets: 25-16 (24'), 21-25 (27'), 25-21 (32'), 19-25 (25'), 10-15 (16').

Àrbitres: David Fernández Fuentes i Xavi Fernández Llano.

Instal·lació: Pavelló de Valldoreix.

Públic: 300 espectadors.

Derrota al derbi català

DSV Club Voleibol Sant Cugat 2 - CVB Barça 3 FOTO: Lali Álvarez

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (2-3) el derbi català aquest dissabte, 7 de gener, a la tarda, el primer partit de la segona volta, contra el CVB Barça, que va 6è amb 16 punts. Amb aquesta derrota, les jugadores de Rafa Ruiz continuen sent 10es i penúltimes amb 5 punts, la primera posició de salvació.

El primer i tercer set per a les locals

Les santcugatenques han guanyat el primer i tercer set FOTO: Lali Álvarez

El partit ha començat amb molta intensitat per part de les locals amb un 9-4. Les santcugatenques s'han distanciat amb un 16-8 i el CVB Barça ha començat a anar a la baixa deixant el marcador a favor de les de Rafa Ruiz amb un 22-12. Les locals han anat per davant tot el primer set que ha acabat amb un 25-16.

Al segon set, les santcugatenques han començat guanyant fins que el marcador s'ha igualat amb un 5-5. Més tard, s'ha tornat a igualar amb un 12-12, cosa que ha fet que les locals reaccionessin plantant-se amb un 17-14. Ràpidament, les visitants han remuntat amb un 19-20 fins que han arribat al 21-25.

El tercer set ha estat difícil per a les del CVB Barça. Les locals han anat per davant tot el set començant el marcador amb un 7-0. Més tard, el marcador estava en 12-4. Les visitants han reaccionat i han remuntat fins al 16-12. Finalment, el set ha sigut per a les santcugatenques amb un 25-21.

El quart i cinquè set per a les visitants

Una jugada del partit FOTO: Lali Álvarez

En el quart set, les locals han començat malament amb un 2-5. Les visitants anaven per davant tot el set fins a arribar a un 7-14. Però lluny de llençar el set han aconseguit apropar-se al rival amb un 15-19. A partir de llavors, el CVB Barça ha sentenciat el set amb un 19-25.

En el cinquè i últim set, les santcugatenques començaven bé amb un 5-2. Les visitants, però, les han passat per davant i han remuntat amb un 7-9. Quan el marcador ja estava amb un 9-11, les locals s'han començat a debilitar i les blaugranes han pressionat per acabar guanyant el partit i deixant el marcador amb un 10-15