El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya el cinquè i suma la primera victòria a casa

Les de Rafa Ruiz, que perdien amb el Feel Volley Alcobendas per 0 sets a 2, s'acaben imposant per 3 sets a 2

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit aquest dissabte, 17 de desembre, a la tarda, la primera victòria a Superlliga Femenina al pavelló de Valldoreix. Aquest partit ha correspost a la 10a i última jornada de la primera volta. Les santcugatenques han perdut els dos primers sets (18-25 i 13-25), però una excel·lent reacció els ha dut a imposar-se en el tercer i quart set (25-22 i 25-20), i forçar el tie-break, que també han guanyat (15-13).

El DSV CV Sant Cugat ha donat un cop sobre la taula i ha superat (3-2) el Feel Volley Alcobendas, 5è classificat, en un partit que ha durat més de dues hores de joc. Les santcugatenques han demostrat que tenen nivell per mantenir-se a Superlliga. Els dos primers sets han estat horribles. Tot i començar el primer set amb un parcial de 4 a 0, el conjunt de Madrid s'ha anat fent amb el domini d'aquest primer set per acabar imposant-se 18 a 25. En el segon set no hi ha hagut color i les visitants han guanyat per un còmode 13-25.

Reacció en el tercer set

Rafa Ruiz donant instruccions a les seves jugadores. FOTO: Ale Gómez

Però en el tercer set ha arribat la reacció, quan ningú s'ho esperava. L'equip ha passat de jugar molt malament a fer-ho molt bé i, amb molt de treball, ha aconseguit aquest tercer set (25-22). En el quart set, el DSV CV Sant Cugat no ha afluixat i, fins i tot, ha arribat a superar les madrilenyes de 7 punts (22-15). I en el cinquè i definitiu set, les santcugatenques han tornat a brillar. Tot i anar sempre per darrere en el marcador fins al 13-12, no han deixat de creure en la victòria, tot i que han arribat a perdre de 4 punts (1-5, 2-6 i 3-7).

No tan sols cal destacar els 24 punts que ha fet la brasilenya Carla Moreira, sinó, sobretot, el treball de totes les jugadores de l'equip, en el que avui han disposat molts minuts, i els han aprofitat, la capitana Júlia Bonet i Paula García.

Ruiz: "Aquesta victòria ens dóna tranquil·litat i molts ànims"

Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, ha assenyalat després del partit que "queda molta lliga, però tot el que sigui sumar contra rivals que sabem que són millors que nosaltres ens dóna molta vida. Aquesta victòria ens dóna tranquil·litat i molts ànims i ens permet marxar de vacances contents". El tècnic també ha afirmat que aquesta "és una victòria psicològica molt important i ens dóna seguretat i confiança i ens fa veure que el treball diari, a pesar de tenir moltes derrotes, té els seus fruits, i que si seguim així, per què no, guanyar molts més partits contra rivals del potencial de l'Alcobendas".

Continua fora del descens

El DSV CV Sant Cugat tanca la primera volta a Superlliga 1 amb un balanç de 2 victòries i 8 derrotes, que situa l'equip en la 10a i penúltima posició al campionat, però en la primera posició de permanència. Les santcugatenques sumen 4 punts, 2 més que l'últim classificat, l'Extremadura Arroyo 30, a qui també han superat a la lliga (2-3).

DSV CV Sant Cugat-CVB Barça, a Valldoreix

El DSV CV Sant Cugat jugarà el pròxim partit de lliga, el primer de la segona volta, el dissabte 7 de gener, a les 16.30 hores, davant el CVB Barça, al pavelló de Valldoreix. Les blau-i-grana són 7es amb 14 punts.

Els 6 primers classificats a Superlliga Femenina un cop ha finalitzat la primera volta a la màxima categoria estatal i que jugaran la Copa de la Reina són el Naturhouse Ciudad de Logroño, el Fígaro Peluqueros Haris, l'Aguere Tenerife, l'Haro Rioja Voley, el Feel Volley Alcobendas i l'Avarca de Menorca. El CVB Barça, 7è, no s'ha classificat.