El DSV Club Voleibol Sant Cugat dóna la cara davant el líder

L'entrenador, Rafa Ruiz: "Si seguim en la línia que portem, arribaran molts més resultats positius contra equips que, a prori, han de ser millor que nosaltres. Segur que donarem sorpreses, sobretot a casa”

DSV Club Voleibol Sant Cugat 0 – Naturhouse Ciudad de Logroño 3

DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Sílvia Araco, Laura Brun, Carla Moreira, Paula García i Sara Julián -equip inicial-, Aitana García (lliure), Andrea Bové (lliure), Júlia Bonet, María García i Laura Alcalde.

Naturhouse Ciudad de Logroño: Amanda Sá, Fernanda Gritzbach, Amelia Portero, Daniela Da Silva, Yesica Dos Santos i Iva Pejkovic -equip inicial-, Patrícia Rodríguez (lliure), Scheila d’Amaro, Camila Maldonado i Vorazi Melean.

Sets: 20-25 (26’), 20-25 (26’) i 21-25 (27’).

Àrbitres: Eduard Torrent (Col·legi de Girona) i Fernando Cerrato (Col·legi de Tarragona).

Instal·lació: Pavelló de Valldoreix.

Públic: 300 espectadors.

Jornada: 8a jornada de Superlliga Femenina de voleibol.

Després d’aconseguir la primera victòria a Superlliga Femenina a la pista de l’Extremadura Arroyo 30 el diumenge 4 de desembre, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha plantat cara al líder de la màxima categoria estatal, el Naturhouse Ciudad de Logroño. L’equip de la Rioja és el líder en solitari de la competició, amb 23 punts i havent guanyat els 8 partits que ha disputat fins al moment. Tot i perdre, l’equip santcugatenc es manté en la 10a i penúltima posició, amb 2 punts, en la primera plaça de salvació.

Amb el cap ben alt

Sara Julián, la primera jugadora de cara a l'esquerre de la imatge, va ser MVP contra l'Extremadura Arroyo 30. FOTO: Artur Ribera

El DSV CV Sant Cugat ha perdut (0-3) davant el líder, aquest dimarts, 8 de desembre, a la tarda, al pavelló de Valldoreix. Però ho ha fet amb el cap ben alt i davant un conjunt amb fins a 7 jugadores estrangeres. En el primer set ha començat guanyant l’equip local (4-2). Posteriorment, el domini en el marcador ha estat de les visitants, que han aconseguit un màxim avantatge de 6 punts (13-19 i 14-20). Les santcugatenques, que han arribat a situar-se en un 20-23, han acabat perdent per 20 punts a 25.

En el segon set, el DSV CV Sant Cugat ha arribat a perdre de 7 punts (4-11), però ha remuntat fins al 12-13. Després, les de la Rioja s’han situat amb un 14 a 19, i les locals, amb un 17-20. Un error en la sacada, que s’ha repetit en el tram final dels tres sets, ha donat ales al Naturhouse Ciudad de Logroño per imposar-se per 20-25.

Finalment, el tercer set també ha estat força igualat, com en els dos primers. A més, les de Sant Cugat s’han posat per davant en el marcador (6-5) i han aconseguit empatar (15-15, 16-16, 17-18 i 18-18), tot i que les visitants han acabat guanyant 21-25.

Rafa Ruiz: "Segur que donarem sorpreses, sobretot a casa”

L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, està convençut que l'equip salvarà la categoria. FOTO: Artur Ribera

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, ha afirmat que “hem fet un bon partit. Estic molt content del treball de les jugadores”. Ruiz continua confiant a cegues amb el seu equip: “Segueixo pensant que mantindrem la categoria. Ara mateix estem salvats. Si seguim en la línia que portem, arribaran molts més resultats positius contra equips que, a prori, han de ser millor que nosaltres. Segur que donarem sorpreses, sobretot a casa”. Ruiz detalla que dels 8 partits que han jugat a Superlliga Femenina “només contra l’IBSA CV Gran Canaria i el VP Madrid no ho hem fet bé. En la resta de partits estic content amb el treball de l’equip i amb el joc que hem proposat”.

André Collin: “M’estranya que el DSV CV Sant Cugat no tingui més victories”

També en declaracions al TOT Sant Cugat, André Collin, entrenador del Naturhouse Ciudad de Logroño, ha assenyalat que “m’extranya que el DSV CV Sant Cugat no tingui més victòries a la lliga”. Sobre Carla Moreira, ha assegurat que “és la jugadora atacant més en forma de Superlliga i amb sorpèn molt per la seva joventut”. També ha destacat la qualitat de Sara Julián i l’experiència de Sílvia Araco.

Ara, a la pista del segon classificat

El DSV CV Sant Cugat juga aquest dissabte, 10 de desembre, a les 18 hores, a la pista del Fígaro Peluqueros Haris, segon classificat amb 21 punts, amb 2 punts menys que el líder. Només falten 2 jornades per acabar la primera volta al campionat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem