El Complex Esportiu de Valldoreix crea dos equips de pàdel de competició

Els conjunts masculí i femení debuten la setmana vinent a la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Pàdel

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix ha creat dos equips de competició de pàdel que la setmana vinent ja deburaran a la lliga. Ho faran en el grup A de la 7a Categoria Vallès de la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Pàdel. Jugaran en l'última categoria pel fet que es tracta d'equips de nova creació. L'equip masculí debutarà a casa contra l'IE Pinedes del Castellet B, de Santa Eulàlia de Ronçana, i el conjunt femení a les instal·lacions del Club Tennis Ripollet.

La presentació d'ambdós equips s'ha fet aquest dijous, 16 de febrer, a la nit, amb un sopar al restaurant Masia Can Vilallonga, amb l'assistència d'unes 40 persones. En l'acte, Xavier Torrents, responsable de l'àrea de pàdel del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ha assenyalat que "aquesta és la primera vegada que competim a 1a Federació Catalana de Pàdel i estem molt il·lusionats de tenir dos equips i poder competir, amb la samarreta del complex, amb altres clubs, i que tinguem un nom". Torrents ha deixat clar que "no ens hem marcat cap fita, més que passar-nos-ho bé. Si aquesta iniciativa funciona bé, que segur que serà així, en un futur volem fer més equips perquè tots els socis que els hi vingui de gust hi tinguin cabuda".

Núria Sábat, representant del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ha agraït el treball d'Álex López, Xavi Torrents i Albert Porta: "Els hi vull donar les gràcies perquè estan treballant molt bé i formen un molt bon equip. Ho donen tot pel pàdel, el complex i els socis".

Els i les protagonistes

A la presentació hi han assistit unes 40 persones. FOTO: Àlex López Puig

Tant el Club Natació Valldoreix masculí com el femení estaran capitanejats per Albert Porta. L'equip femení s'entrena els dilluns, i el masculí, els dimecres, al Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

L'equip masculí del Club Natació Valldoreix està integrat per 12 palistes. Són Andreu Bosch, Pol Torné, Pol Ferreres, Lluís Martínez, Santi Garcia, Xavi Torrents, Ignasi Bou, Lluís Otero, Xavi Calvet, Aitor Vicente, Jordi Serra i Joan Ferran.

El conjunt femení l'integren 9 jugadores: Anna Bosch, Anna Gorriz, Ana Sedó, Natalia Pruneda, Suzanne Hershelman, Iolanda Carmona, Montse Garcia, Carolina Granés i Blanca Molini.

Comença la segona fase de la lliga interna

Després de l'èxit de la primera fase de la lliga interna del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ara és el torn de la segona fase, en la que hi participaran 66 palistes més que la primera (de 98 a 164). El torneig que es juga a les 5 pistes de pàdel del complex esportiu hi ha categoria or, plata i bronze, en masculí, femení i mixta. En aquesta línia, Xavier Torrents ha assegurat que "estem molt contents. Hem superat, de molt, les expectatives".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem